Account
Logo
Zoeken
6.7 °C

Zware deceptie voor Dragor Dames

zo 4 oktober 2015, 21.03 uur

DRACHTEN - Zondag zijn de dames van Dragor afgereisd naar Stadskanaal. Na het verlies van de wedstrijd van de zaterdag ervoor tegen de Reest 1 uit Meppel was Dragor extra gemotiveerd om punten mee naar huis te nemen. Dragor begon zeer krachtig, binnen 10 seconden na het start signaal blies Maaike de Boer de kop er af met het eerste doelpunt van deze wedstrijd. Door een persoonlijke fout aan de kant van Dragor kreeg Stadkanaal een vijf-meter (penalty).

Astrid de la Fosse hield het strakke schot vol overgave tegen. Vervolgens maakte Nynke Gaikema het volgende doelpunt voor Dragor door slim in te spelen op de break en zette zo de stand op 2-0 in het voordeel van Dragor. Hierop volgende nog twee mooie doelpunten van Marlies Poelsma. Ook stadskanaal wist nog twee doelpunten te maken. Hiermee eindigde de eerste periode met 2-4 in het voordeel van Dragor.

In de tweede periode zette Dragor het hoge het niveau door. Maaike de Boer wist maar liefst door 4 keer te scoren de voorsprong van Dragor verder te vergroten. Standkanaal slaagde er slechts in om een keer te scoren. Maar in de derde periode sloeg de wedstrijd honderdtachtig graden om. Stadskanaal scherpte hun verdediging sterk aan. Dragor wist deze verdediging niet te doorbreken. Stadskanaal daarentegen wist door meerdere persoonlijke fouten aan de kant van Dragor vijf keer het doel te vinden. Hiermee eindigde de derde periode met 8-8 gelijke stand.

Door onduidelijke arbitrage begin vierde periode belanden twee spelers van Dragor op de wissel bank. Hierdoor moest Dragor de wedstrijd met een man minder voltooien. Desondanks wisten zowel Amarens Gaikema als Nynke Gaikema nog te scoren. Maar het mocht niet meer baten, Standskanaal maakte goed gebruik van haar voordeel en wist nog 6 doelpunten te behalen. Hiermee eindigde de wedstrijd met 10-14 in het voordeel van de dames van Stadskanaal.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette



regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân