Account
Logo
Zoeken
4.5 °C
Foto: Fokke Jongsma

Gezellige Oktoberfest in Kollum

zo 4 oktober 2015, 13.26 uur

KOLLUM - Na het grote succes van voorgaande edities organiseerde de Paradisobar dit weekend wederom een Oktoberfest in een mega grote feesttent. Dit jaar stond de tent op een andere lokatie in verband met de crisis-noodopvang van 100 vluchtelingen in de Van der Bijhal. De feesttent stond dit jaar op het bedrijventerrein Torpsterryd net buiten Kollum.

In een bomvolle tent barstte het feest los. Pullen bier, broodjes braadworst, lederhose, de feesttent was omgetoverd tot 1 grote bierstube, lange rijen tafels, sneeuwkanonnen en apres skihutten.

Omdat de gemeente Kollumerland met de opvang van honderd vluchtelingen te maken heeft, was er dit weekend een gebiedsverbod tussen 22.00 uur tot 05.00 uur.

Burgemeester Bearn Bilker kwam zelf ook even naar de feesttent om de sfeer te proeven, hij ging als een tevreden man naar huis want het ging er gezellig aan toe.

Als rode draad op de twee avonden was das gans tolle DJ team er om de avonden in geheel Duitse stijl te voorzien van Oktoberfestmuziek. Er zijn veel Heidi's en Peter-mannen naar het Oktoberfest gekomen en het was wederom een geslaagd Oktoberfest in Kollum.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!