Account
Logo
Zoeken
5.8 °C
Foto: Geert Huisman |  Met de ingebruikname van de nieuwe hogedrukreiniger kan ook de particuliere markt beter bediend worden

Nieuwe hogedrukreiniger voor schoonmaakbedrijf Kuipers

zo 6 september 2015, 12.10 uur

KOOTSTERTILLE - Schoonmaakbedrijf Kuipers BV uit Kootstertille heeft deze week een nieuwe hogedrukreiniger in gebruik genomen. Met de aanschaf van deze hogedrukreiniger kan het bestaande aanbod van schoonmaakdiensten aanzienlijk uitgebreid worden, aldus de heer Bouke Kuipers.

Schoonmaakbedrijf Kuipers is al zeer actief in de markt voor de industriële reiniging waarbij gedacht kan worden aan het met hoge druk reinigen van bedrijfsgebouwen, opslagloodsen en silo’s, maar ook hele specifieke industriële objecten. Zo is Schoonmaakbedrijf Kuipers bijvoorbeeld actief in de betonindustrie, maar ook in de zuivelindustrie.

Met de ingebruikname van de nieuwe hogedrukreiniger kan ook de particuliere markt beter bediend worden. Schoonmaakbedrijf Kuipers kan nu ook terrassen, stoepen en dergelijke (voor particulieren) onder hoge druk reinigen. Door toepassing van de meest moderne schoonmaakapparatuur wordt “spetteren” voorkomen (een veel voorkomend probleem bij het reinigen onder hoge druk) en blijft de omgeving van het schoon te maken object netjes.

De hogedrukreiniger kan ook zeer goed ingezet worden voor het verwijderen van graffiti op muren, straten en andere objecten.

Uiteraard is de nieuwe hogedrukreiniger zuinig met energie en water en kan het gebruik van schoonmaakmiddelen tot een minimum beperkt worden waardoor het milieu nauwelijks belast wordt.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette






regionaal nieuws

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval

Snelweg A7 volledig dicht door ongeval