Account
Logo
Zoeken
8.2 °C
Feestelijke opening Wijma Schoorsteen Haarden
Zaterdag 12 september, tijdens de feestweek, houdt Wijma ‘Open Huis’, met feestaanbiedingen en demonstraties

Feestelijke opening Wijma Schoorsteen Haarden

vr 4 september 2015, 22.55 uur

DE WESTEREEN - Wijma Schoorsteen en Haarden, een naam die staat voor gedegenheid en kwaliteit. Wat dat betreft is er niets veranderd maar wel beter zichtbaar geworden, door de nieuw geopende winkel aan de Suder Stasjonsstrjitte.

Zaterdag 12 september, tijdens de feestweek, houdt Wijma ‘Open Huis’, met feestaanbiedingen en demonstraties. Er zijn een aantal ‘gasten’, zoals binnenhuisarchitect Ester Bolt uit Buitenpost en wijnadviseur Petra Waijenberg uit Mûnein, met daarnaast een koudrook demo, een palingrook demo en de viskar van Theun de Palingboer is ook aanwezig.Uiteraard kunt u ook kennismaken met Harrie Nuveld en Gedi Kerkstra, de mensen achter het bedrijf. Natuurlijk kunt u ook de prachtige haarden bewonderen, die in de fraaie showroom optimaal tot hun recht komen.

De zaak van Wijma Schoorsteen en Haarden is open vanaf 9 juni aan de Suder Stasjonsstrjitte in De Westereen. Harrie Nuveld en Gedi Kerkstra zijn tevreden over de eerste resultaten en bevestigen met hun verhaal, dat Wijma nog steeds staat voor ‘ouderwetse’ kwaliteit, maar dan met de modernste methodes en vormgeving.

"Na de overname van De Kachelspecialist, ongeveer een 2,5 jaar geleden van WijmaTwijzel is besloten, om toch weer een winkelpand in de regio van De Wâlden te betrekken. Uit reacties van onze grote klantenkring (overigens in heel Fryslân) konden we opmaken, dat er steeds meer vraag was naar een winkel met onderdelen, het repareren van haarden of de aanschaf van een nieuwe haard. Hierdoor is het idee ontstaan om Wijma Schoorsteen en Haarden weer een gezicht te geven. De Westereen ligt lekker centraal en we konden hier een mooi pand voor onze grote collectie betrekken. Ook nu weer blijkt, dat mensen graag zien wat ze kopen en ik denk terecht. Het gaat tenslotte ook om veiligheid en door onze grote ervaring kunnen wij een gedegen advies geven" aldus Nuveld. De showroom heeft een totale oppervlakte van 240m2. Alle topmerken uit de kachelwereld zijn aanwezig, zoals: Contura, Altech, Attika, Morso, Wanders, Faber, Dru, Jacobus enz.

"Onze bekendste dienst is uiteraard het schoorsteenvegen, waar Wijma een zeer hoog niveau kan hanteren, doordat we alleen maar gediplomeerde schoorsteenvegers aan het werk hebben. Beide schoorsteenvegers Johan de Jong en Peter de Vries, zijn gecertificeerd en gediplomeerd door de ASPB, het orgaan van de schoorsteenvegersbond in Nederland. Door kennis, de ruime aandacht die we besteden aan uw schoorsteen en haard en een goed advies, is dit voor u als klant een zeer succesvolle combinatie én voor een betaalbare prijs. Veel mensen beseffen niet dat regelmatige controle van hun rookkanalen een ‘must’ is, vooral in verband met de veiligheid. Wettelijk is bepaald dat dit jaarlijks moet gebeuren. In geval van brand kan de verzekering om bewijs hiervan vragen" vult Gerdi Kerkstra aan.

"We hebben onze diensten in de laatste 2,5 jaar uitgebreid met ongediertebestrijding. Ook daarvoor hebben we een gediplomeerde werknemer in dienst met een KAD opleiding. U kunt denken aan wespenbestrijding, maar ook houtworm, papiervisjes, muizen, ratten, of welk ander ongedierte er ook bij u aanwezig is. Ook voor advies kunt u altijd bij ons terecht."

Het reinigen van uw mechanische ventilatie is misschien een onbekende dienst, die echter een belangrijke verbetering is voor uw woning en leefomgeving. Door het laten reinigen van uw mechanische ventilatie verbetert uw leefomgeving met zeker 10%. Veel klanten staan er simpelweg niet bij stil, dat het noodzakelijk is om dit periodiek te laten reinigen. Dit kan eenmalig, maar ook hier kunnen we u een abonnement aanbieden. In het kort nog even uw voordelen: minder energiekosten, beter luchtklimaat, minder geluidsoverlast, minder stof in huis, dus minder gezondheidsproblemen en het behoud van uw woning. Verder kunt u ook al uw pijpmateriaal en/of kleine onderdelen voor uw houtkachel of gaskachel verkrijgen bij Wijma.

Op zaterdag 12 september kunt u zich, onder het genot van een hapje en drankje, oriënteren op een prachtig assortiment. Bij Wijma is en blijft men laagdrempelig, want kwaliteit leveren aan de hand van de wensen van de klant betekent, naast goed luisteren, ook adviseren. Wijma kan niet alleen alles leveren voor de handige doe-het-zelver, maar kan ook de complete installatie verzorgen.

Op 12 september zullen natuurlijk de feestelijk openingsaanbiedingen in de winkel te zien zijn, gegarandeerd zult u hier de laagste prijs van Friesland kunnen ontdekken.

Wijma Schoorsteen en Haarden
Suder Stasjonsstrjitte 19
9271 HA De Westereen
0511-542149

Link: www.wijmatwijzel.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid




regionaal nieuws

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

regionaal nieuws

Dieselolie op A7: kilometers lange file

Dieselolie op A7: kilometers lange file


ondernemend nieuws

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over