Account
Logo
Zoeken
4.1 °C
Zaterdag opende eigenaresse Janke de Boer haar vernieuwde biologische kapsalon te Quatrebras in Noardburgum

Open dag Biologische kapsalon Puur Couleur

ma 31 augustus 2015, 10.00 uur

NOARDBURGUM - Puur Couleur staat voor eerlijk, duurzaam, biologisch en ecologisch.

Zaterdag opende eigenaresse Janke de Boer haar vernieuwde biologische kapsalon te Quatrebras in Noardburgum. Tevens werd haar 10-jarig bestaan gevierd. Op deze dag waren klanten, familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden van harte uitgenodigd om de nieuwe biologische kapsalon te bewonderen.

Puur Couleur is geen doorsnee kapsalon. Dit merk je al wanneer je binnenkomt. Verschillende soorten vers gesneden fruit in alle kleuren staan gepresenteerd op houten schalen voor ons klaar. Bij het ontvangst krijgen we biologische fairtrade koffie en thee aangeboden en verschillende dames in mooie jurkjes komen langs met heerlijke eigengemaakte biologische, glutenvrije, lactosevrije en met alleen natuurlijke suikers bereide hapjes.

Na het ontvangst lopen we verder de kapsalon binnen. Het straalt warmte en rust uit. Ook hier vindt je de elementen uit de natuur terug. We zien mooie aspecten van duurzame materialen zoals o.a sloophout en wrakhout. Door het wollen dekentje op de leren stoel voelt het direct huiselijk aan. De salon is geheel in harmonie met de natuur.

Bij Puur Couleur wordt alleen gewerkt met natuurlijke producten, de haarkleuringen zijn van planten en kruiden zoals o.a kamille, hibiscus, ginseng. Maar niet alleen de haarverf is biologisch, maar ook de haarborstels, shampoos, zelfs de make-up en tevens de verpakking.

Tijdens de open dag zaten de meisjes ongeduldig te wachten tot dat ze aan de beurt waren om een gekleurde haarlok in hun haar te krijgen. Waarvan de opbrengst naar het Kika-fonds ging. Ook konden de dames mooi worden opgemaakt terwijl de kleintjes zich buiten prima vermaakten op het luchtkussen.

Iedereen kon kennismaken met alles wat Puur Couleur te bieden heeft, of het nu gaat om het plantaardig haarkleuren of natuurlijke gezichts en lichaamsverzorging, bij Puur Couleur zit je goed!

Puur Couleur kan terugkijken op een zeer geslaagde open dag. Bent u ook nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie: info@puurcouleur.nl
of bel gerust: 06-1099 7170 of 0511-700 209

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
25.8%
Nee  
55.8%
Maakt me niet uit  
18.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!