Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

Wereldopdracht voor Autoschade Friesland

vr 3 juli 2015, 14.53 uur

BURGUM - Autoschade Friesland te Burgum heeft een grote industriële opdracht binnengehaald . De opdracht komt van het las- en constructie bedrijf Ibis uit Sumar. Daar wordt een soort capsule uit 100 delen gemaakt. Deze stalen delen gaan in een houder naar Autoschade Friesland. Daar is in overleg met de lakleverancier Autocolor Fryslan uit Sneek een PPG verfsysteem voor gemaakt. De 100 panelen hebben een totale oppervlakte van 433 vierkante meter. Autoschade Friesland krijgt de panelen in drie sessies aangeboden. Tijdens die periodes gaat ook het reguliere autoschadeherstelwerk gewoon door.

Voor deze grote klus huurt Hette de Vries mensen in die de voorbewerking doen. Zelf spuit Hette alle panelen waardoor men geen verschil krijgt in uitstraling en kwaliteit. Aangezien het ook erg druk is met schadeauto’s wordt er veel in de avond en weekenduren gewerkt. De capsule wordt gespoten in de kleur rood ( ral 3028 ). Dit kunstwerk is een schepping van het vermaarde Londense architectuurbureau Scott Brownrigg. Het wordt een collegezaal op de bovenste etage van de universiteit van Southampton onder een koepel van glas. Het kunstwerk krijgt de naam “The POT”. Als u “the POD southampton” op uw p.c. intoetst en dan naar afbeeldingen gaat krijgt u een indruk hoe het er uit komt te zien.

Dat autoschadeherstelbedrijven ook dit soort klussen aankan geeft maar weer aan dat auto-schadeherstellers specialisten zijn op divers gebied.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.4%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'