Account
Logo
Zoeken
5.4 °C

Brommersprint in Damwâld gaat gewoon door

do 18 juni 2015, 17.08 uur

DAMWALD - De twaalfde editie van de Brommersprint in Damwâld gaat aanstaande zaterdag gewoon door. Dat laat de organisatie weten naar aanleiding van het bericht over het annuleren van het tentfeest in hetzelfde dorp. Beide evenementen waren wel aan elkaar gekoppeld, maar worden niet door dezelfde organisatie georganiseerd. De vergunning voor de Brommersprint was al in een vroeg stadium geregeld.

Aanstaande zaterdag zal de Lytse Loane gewoon het toneel zijn van de Brommersprint en het NK vrachtwagen trekken onder leiding van Wout Zijlstra. Voor het organiseren van Brommersprint Damwâld op 20 juni 2015 van 8.00 uur tot 19.00 uur op de Lytse Loane en het parkeerterrein bij sporthal De Boppeslach zal de Lytse Loane tijdelijk worden afgesloten. Datzelfde geldt voor vrijdag 19 juni 2015 van 9.00 uur tot 18.00 uur wanneer het evenement wordt opgebouwd.

De evenementen vroegen los van elkaar een vergunning aan, waarbij die voor het tentfeest te laat was ingediend. Het Hollandse feest op de vrijdagavond werd om meerdere redenen niet toegestaan. Voor het tentfeest was wel een mondelinge toezegging gedaan door een ambtenaar van de gemeente Dantumadiel en daarom werd er wel reclame voor het feest gemaakt. Een officiële vergunning is er nooit geweest.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.2%
Nee  
55.4%
Maakt me niet uit  
18.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!