Account
Logo
Zoeken
9.2 °C

Wijma schoorsteen en haarden opent nieuwe winkel

wo 3 juni 2015, 13.59 uur

DE WESTEREEN - Wijma Schoorsteen en Haarden opent vanaf dinsdag 9 juni haar deuren op de Zuiderstationstraat 19 in De Westereen. De Kachelspecialist, die Wijma Twijzel ongeveer een 2,5 jaar geleden overnam, vindt het belangrijk om weer een winkelpand in De Wâlden te betrekken. "Uit reacties van onze grote klantenkring in overigens heel Friesland, kregen we steeds meer de vraag of er nog een winkel was voor bijv. onderdelen of het herstellen van haarden of de aanschaf van een nieuwe haard." aldus Harrie Nuveld."Uiteraard heeft ook de directie gezien dat een verkooppunt een goede aanvulling in de regio is. Door deze impulsen is het idee onstaan Wijma Schoorsteen en Haarden weer een gezicht te geven."

De diensten van Wijma zijn uiteraard het schoorsteenvegen waar Wijma een zeer hoog niveau kan hanteren, door alleen maar gediplomeerde schoorsteenvegers aan het werk te hebben. Beide schoorsteenvegers zijn gecertificeerd en gediplomeerd door de ASPB, het orgaan van de schoorsteenvegersbond in Nederland. Door de kennis en de ruime tijd voor aandacht van uw schoorsteen en de haard en een goed advies aan de klant, is dit een zeer succesvolle combinatie voor een betaalbare prijs. "In de maanden vanaf de opening tot de bouwvak hebben we een leuke aanbieding en tevens krijgt u een leuke attentie van de schoorsteenveger als u in de maanden juni, juli, augustus uw schoorsteen laat vegen."

"Ook hebben we onze diensten in de laatste 2,5 jaar uitgebreid met bijv. ongediertebestrijding. Ook daar hebben we een gediplomeerde werknemer voor in dienst met een KAD opleiding. Naast wespenbestrijding doen we ook houtworm, papiervisjes, muizen, ratten of welk ongedierte er ook maar bij u aanwezig is. Voor advies kunt u altijd bij ons terecht en een zeer professionele oplossing."

"Het reinigen van uw mechanische ventilatie is misschien wel onze onbekendste dienst maar wel een zeer welkome aanwinst voor uw woning en leefomgeving. Door het reiningen van uw mechanische ventilatie verbetert uw leefomgeving met zeker 10%. Door de jaren heen staan de klanten er simpelweg niet bij stil om dit eens te laten reinigen. Dit kan eenmalig maar ook hier kunnen we u een abonnement aanbieden." De voordelen op een rij:

Minder gezondheidsproblemen
Minder energiekosten
Beter luchtklimaat
Minder geluidsoverlast
Minder stof in huis
Behoud woning

De nieuwe showroom die Wijma schoorsteen en haarden gaat openen heeft een totale oppervlakte van 240 vierkante meter. Alle topmerken uit de kachelwereld zullen daar vertegenwoordigd zijn zoals: Varde, Contura, Altech, Attika, Morso, Wanders, Faber, Dru en Jacobus. Op dit moment zullen er een 40 tot 50 kachels staan die voor zeer scherpe prijzen in de maanden juni, juli en augustus zullen worden verkocht.

Harrie Nuveld: "We zullen maar zeggen een echte stunt openingsaanbieding, u zult op dit moment in Friesland nergens goedkoper uw haard kunnen vinden! Ook hebben we een aantal leuke occasions staan. Verder kunt u ook al uw pijpmateriaal en/of bv kleine onderdelen voor uw houtkachel of gaskachel verkrijgen in de prachtig sfeervolle showroom.

Wijma hoopt natuurlijk dat u vanaf 9 juni een kijkje komt nemen in de showroom voor een leuke deal of een goed advies. De koffie staat klaar.

Het volledige team van Wijma bestaat uit:

Johan de Jong gediplomeerd schoorsteenveger en gediplomeerd ongediertebestrijding.
Peter de Vries gediplomeerd schoorsteenveger
Gedi Kerkstra planning/verkoop
Harrie Nuveld planning/verkoop/inkoop
Tineke Helfrich administratie


Voor de openingstijden: www.wijmatwijzel.nl

Wijma Schoorsteen en Haarden
Zuiderstationsstraat 19
9271HA Zwaagwesteinde
0511-542149
info@wijmatijzel.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland


regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!