Account
Logo
Zoeken
4.6 °C
Tentfeest in hartje Drachten
Met vrijdag: Black Leash en zaterdag: Scrum

Tentfeest in hartje Drachten

ma 1 juni 2015, 12.30 uur

DRACHTEN - De bekende folkrockband Scrum is de hoofdattractie van het tentfeest Kickoff dat op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni midden in Drachten plaatsvindt. Het feest (facebook: ‘Kickoff Drachten’) wordt georganiseerd door Rugby Club Drachten samen met de organisatoren van het Veenhoop-Festival en met medewerking van onder meer Groot-Cafe de Swetser. Feestgangers krijgen daar gratis toegang tot de afterparty.

Programma: vrijdag 12 juni vanaf 21.00 uur:
Black Leash. Vijf allround rockers met een onbegrensde passie, grote muzikaliteit en een krachtige performance maken van de band dé Pearl Jam-tribute. Deze Pearl Jam rockers staan dit seizoen tevens in het voorprogramma van Normaal op het Veenhoop-Festival. Michiel en Pieter: Pieter en Michiel Veenstra zijn broers. Gewapend met akoestische gitaren worden folks en popsongs in een eigen jasje gestoken. Pieter Veenstra is bekend van het duo Pieter en Iris (winnares TVOH 2011)

Programma zaterdag 13 juni vanaf 21.00 uur:
Scrum. De wijze waarop Scrum de folkmuziek vertolkt, is in Nederland uniek. De muziek wordt omschreven als powerfolk:Rock met Schotse en Ierse folk invloeden, waarbij de bagpipe, the tin whistle, viool en mandoline een grote rol spelen. Jaren lang speelden ze op het bij iedereen wel bekende Veenhoop-Festival. Na een tijd van afwezigheid in de walden vond de organisatie het wel weer tijd voor een spectaculaire show.

Op beide avonden zorgen regionaal bekende Dj’s voor een avondvullend programma.

Plaats: terrein van Rugby Club Drachten, Noorderdwarsvaart 84a. Parkeren is mogelijk bij voetbalvereniging ONB. Check de Facebook-pagina van Kickoff Drachten

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!