Account
Logo
Zoeken
10 °C
XS telecom: mobiele telefonie in Burgum
Vanaf 8 juni is iedereen welkom bij XS telecom voor een goed advies en een scherpe prijs voor een nieuw abonnement met of zonder nieuw toestel

XS telecom: mobiele telefonie in Burgum

vr 29 mei 2015, 9.30 uur

BURGUM - Vanaf 8 juni kan iedereen in Burgum terecht voor een nieuwe smartphone en voor het aanvragen of verlengen van een mobiel telefoonabonnement. Oké-PC Fryslân begint dan met XS telecom en wordt daarmee officieel en onafhankelijk dealer van alle grote providers zoals KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile en Tele2. Alle abonnementen worden aangeboden, in combinatie met een ruim assortiment smartphones van de bekende merken zoals Samsung, Apple, HTC, Sony, LG en Nokia.

"Oké-PC Fryslân staat al meer dan 20 jaar bekend om haar ruime assortiment en goede service. De grens tussen smartphones en pc's is erg dun, en klanten vroegen ons al steeds vaker om telefoons en abonnementen. Daarom is het een logische stap om onze klanten ook hierin te gaan bedienen."

"Online regelen kan natuurlijk ook", vervolgt Ronald Zijlstra, "maar is niet per definitie goedkoper. Bij een winkel kan men meteen met de nieuwe telefoon al bellend naar buiten lopen. Ook het nummerbehoud wordt natuurlijk door XS telecom verzorgd."

Ook de VoIP-activiteiten voor zakelijke klanten zullen voortaan onder XS telecom vallen. Op gebied van mobiele telefonie kunnen bedrijven vaak behoorlijk besparen, er zijn veel opties voor onbeperkte belminuten en grote data- en buitenlandbundels. XS telecom rekent ondernemers de besparing graag voor.

Ook de vestiging van Oké-PC in Dokkum zal het XS telecom-concept vanaf 8 juni gaan voeren. "In het buitengebied is het nog belangrijker een goede provider te hebben voor optimale dekking en de hoogste datasnelheid. KPN en Vodafone hebben hier de beste kaarten in huis."

Vanaf 8 juni is iedereen welkom bij XS telecom voor een goed advies en een scherpe prijs voor een nieuw abonnement met of zonder nieuw toestel. Er zullen openingsaanbiedingen zijn van onder meer KPN en Samsung.

XS telecom / Oké-PC Fryslân
Westersingel 49, Burgum
Aalsumerpoort 10, Dokkum
0511-200222 | xstelecom.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag


regionaal nieuws

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette

Oliespoor van 500 meter door lekkende Corvette



regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân