Account
Logo
Zoeken
7.5 °C
Dubbel feest bij Keurslagerij Albert & Aukje
Na een aantal verbouwingen is het nu tijd om een nieuwe locatie te betrekken

Dubbel feest bij Keurslagerij Albert & Aukje

di 26 mei 2015, 10.00 uur

SURHUISTERVEEN - Albert en Aukje de Haan vieren dit jaar hun 10-jarig jubileum én openen op 3 juni de deuren van hun nieuwe Keurslagerij op de Dellen 12 te Surhuisterveen. Daarom vieren ze de komende weken feest!

Trots
Tien jaar geleden openden Albert en Aukje de Haan hun Keurslagerij aan De Kolk 35 te Surhuisterveen. Voor Albert een verrassende wending na zijn studie Technische Bedrijfskunde. Aukje had echter al 10 ervaring in het slagersvak. De overname was een echte mijlpaal voor de jonge ondernemers. “Ik was best trots toen op de gevel van de winkel ‘Albert & Aukje, keurslager’ prijkte” blikt Aukje terug.

Naar de Dellen 12
Na een aantal verbouwingen was het nu tijd om een nieuwe locatie te betrekken. Op woensdag 3 juni a.s. in het zo ver: dan openen Albert en Aukje de deuren van de nieuwe winkel aan de Dellen 12. "Omdat het een nieuw pand is hebben we voor de bouw onze wensen kunnen aangeven. Met het resultaat zijn we heel tevreden", aldus Albert over de nieuwe Keurslagerij.

Degelijk & ambachtelijk
De nieuwe winkel beschikt over een ambachtelijke productieruimte die klaar is voor de toekomst. In de worstmakerij zal het maken van de populaire droge worst worden voorgezet. Het is nieuw en toch ook vertrouwd. De medewerkers van Keurslagerij Albert & Aukje zijn ook te spreken over de nieuwe winkel. Hun toekomstige werkplek is degelijk en heeft een warme sfeer. "Ze willen de klanten graag in de nieuwe winkel ontvangen", vertelt Albert.

Eigen krant
Speciaal voor de opening en het jubileum is er een 'Albert & Aukje Courant' uitgebracht. "In de Courant staat hoe het 10 jaar geleden begon en waar we nu voor staan. Het geeft een goed beeld van wat wij belangrijk vinden." Aukje doelt hiermee op de bewuste keuzes die ze maken met betrekking tot dierenwelzijn, milieu en kwaliteit. "Complimenten voor ons team zijn hier trouwens op zijn plaats: ook zij hebben een grote bijdrage geleverd de afgelopen 10 jaar."

Feestelijke actie
Vanaf de opening op 3 juni wordt het 10-jarige jubileum gevierd met een 10-daagse actie. Elke dag zijn er smakelijke en scherpe aanbiedingen. Daarnaast worden er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals gratis droge worst voor de eerste 100 klanten (woensdag 3 juni), activiteiten voor de kinderen (woensdag 3 en 10 juni) en een vleeswaren proeverij (vrijdag 5 juni). Ook zijn er mooie prijzen te winnen voor kinderen en volwassenen. Kortom, voor de opening en het jubileum gaan niet ongemerkt voorbij.

De 10-daagse met aanbiedingen en acties is van woensdag 3 tot en met zaterdag 13 juni.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Onwel geraakte automobilist ramt hekwerk

Onwel geraakte automobilist ramt hekwerk