Account
Logo
Zoeken
4.5 °C
Foto: Fokelien Broekstra

Oerrock 2015: Vrienden van Oerrock

za 16 mei 2015, 2.06 uur

URETERP - Traditiegetrouw is de vrijdagavond van Oerrock altijd de avond waarop iedereen gratis entree heeft. De voorverkoop van de kaarten voor Oerrock verliep in maart zo goed, dat op de dag van de Play-offs final alle kaarten uitverkocht waren. Ter compensatie voor mensen die achter het net visten, was er op de gratis avond flink uitgepakt met de line-up.

Zo waren onder andere de bands Toontje lager, Drukwerk en Het Goede Doel op het hoofdpodium te bewonderen. Dit was voor een deel van de bezoekers nostalgie, maar ook de jeugd wist het optreden van met name Drukwerk, zeker te waarderen.

Op het nevenpodia gaven, Johannes Rypma, Wild Romance, Junkjard Dogs, NICS en Blazuh een optreden. Ook hier was de publieke belangstelling groot. Voor de kinderen was een Kids programma, voorafgaand aan het avondprogramma. Daar was het DJ Fireking die de jongste generatie Oerrockers wist te vermaken.

Zaterdagavond is de slotavond. Voor deze avond, die uitverkocht is, staan de bands Coldplayer, Pink Floyd Project, Alanis Morissette Tribute en andere coverbands op het programma. Daarnaast zal ook de winnaar van de Play-offs, Counterfeit op gaan treden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!