Account
Logo
Zoeken
1.8 °C
Crossed Guitars bijna uitverkocht

Crossed Guitars bijna uitverkocht

wo 13 mei 2015, 19.07 uur

URETERP - Voor de tiende keer wordt er in Frieschepalen het Crossed Guitars festival georganiseerd in muziekcafé Ma Kelly's. De donderdag en vrijdag zijn al uitverkocht. Hierdoor is het festival nu al een groot succes.

Het festival is kleinschalig, een groep van z'n 140 feestgangers komen op het festival af. Vanavond is de eerste uitverkochte avond. Pink Floyd-tributeband Pink Faced zal vanavond het festival openen. Morgen zal de dag zoals altijd in het teken staan van Status Quo-dag. John Coglan, ex-drummer van Status Quo zal dan met zijn band een optreden verzorgen. Het voorprogramma zal verzorgd worden door de Nederlandse band Voltage.

De vrijdag is nog niet uitverkocht. Hier zullen Kiss on the Rocks een volledige kiss show gaan verzorgen. Gimme Shelter de Nederlandse Rolling Stones-tributeband zal deze avond openen. Op zaterdag is er een Ierse avond, de Sinner Boy is de hoofdact van deze avond. In het voorprogramma staat de band Lizzy. Voor de laatste twee avonden zijn nog maar een klein aantal kaarten beschikbaar.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.6%
Nee  
6.7%
Geen mening  
5.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381