Account
Logo
Zoeken
10.4 °C
Kom naar de startersavond van de Rabobank op dinsdag 19 mei in Surhuisterveen

Show jezelf & Show je business

wo 13 mei 2015, 14.25 uur

SURHUISTERVEEN - Allemaal zaken die u zich als startende ondernemer vast wel eens afvraagt. Als Rabobank Drachten Friesland Oost gaan wij graag samen met u en andere ondernemers die in de afgelopen twee jaar begonnen zijn met hun bedrijf op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

De Rabobank nodigt u graag uit voor onze Startersavond op dinsdag 19 mei. U bent vanaf 19.00 uur welkom in ‘De Florijn’, het gebouw achter ons kantoor in Surhuisterveen.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

De avond wordt geopend door directeur Bedrijven Siebe Meindertsma. Hij zal u welkom heten en voorstellen aan de twee sprekers van deze avond.

Namens Health2Work uit Surhuisterveen zal Douwe Jan Boersma vertellen hoe hij in 2006 begonnen is met zijn bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland. Douwe Jan zal vertellen hoe hij dit heeft aangepakt, tegen welke zaken hij is aangelopen en hoe het bedrijf uiteindelijk is uitgegroeid tot wat het nu is.

Hierna neemt Patrick van Gils het stokje over. Hij coacht, traint en inspireert al vele jaren ondernemers in hun persoonlijke performance en communicatie van hun bedrijf. Zijn missie is om vanuit zijn communicatiekennis mensen te leren, te inspireren en te helpen hun persoonlijke communicatie en die van hun organisatie te verbeteren en zo een stap dichter naar hun top te brengen. Met meer succes, rendement en klanten tot gevolg. Want zonder (persoonlijke) communicatie staat alles stil. En blijft het stil….

Na deze twee sprekers is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Want u wilt dan natuurlijk ook de antwoorden van uw collega-ondernemers op alle vragen! Onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u daar de gelegenheid voor.

Aanmelden voor de Startersavond doet u via: https://events.rabobank.nl/dfo/BA2015

Rabobank Drachten Friesland Oost
Telefoon (0512) 58 77 75
www.rabobank.nl/dfo
www.twitter.com/rabodrachten
Postbus 83, 9200 AB, Drachten
Bezoekadres: Lavendelheide 15, 9202 PD Drachten

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer