Account
Logo
Zoeken
2.8 °C
Huis van de maand: Groningerstraat 73
Het huis staat op een perceel van bijna 400m2. De voortuin is ingericht in Engelse landgoed stijl met mooi buxus haagjes en rozenperken.

Huis van de maand: Groningerstraat 73

vr 8 mei 2015, 16.55 uur

SURHUISTERVEEN - Groningerstraat 73, 9231 CK Surhuisterveen

Vraagprijs: € 247.500,- k.k.

Uitzonderlijk sfeervol! Verscholen achter het groen van de leilindes staat ‘De Roode School’; een vrijstaand woonhuis uit de 30’er jaren met het comfort van nu. Het huis recentelijk uitermate stijlvol gemoderniseerd en met oog voor detail uitgebreid. Neemt u, als voorproefje, vooral de tijd om onze uitgebreid fotoreportage te bekijken…en komt u daarna het geheel in werkelijkheid beleven!

Het huis staat op een perceel van bijna 400m2. De voortuin is ingericht in Engelse landgoed stijl met mooi buxus haagjes en rozenperken. De beschutte achtertuin is onderhoudsarm ingericht met mooie sierbestrating en een plataan als lommerrijk dak voor een zitje. Op de eigen oprit aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid.

De indeling van het huis is als volgt;
Door de karakteristiek ronde voordeur met glas-in-lood komt u in de hal met de meterkast, de trapopgang en de (droge) kelder. De mooie woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en samen met de open keuken is de vloer voorzien van massieve, eikenhouten planken. De keuken in landelijke stijl heeft een aanrecht in hoekopstelling met een inbouw vaatwasser, een koelkast, een 5-pits gas-op-glas kookplaat en een afzuigkap in een schouw.

Via suite deuren met facet geslepen glas komt u in de eetkamer, deze is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Aansluitend aan de eetkamer is de bijkeuken; op de vloer liggen dezelfde plavuizen als in de eetkamer. In de bijkeuken is een aansluitmogelijkheid voor de wasapparatuur, een spoelbak en de opstelling van de cv ketel. De wc is voorzien van wand- en vloertegels en heeft een fonteintje.

Op de eerste verdieping is aan de voorzijde een slaapkamer met 2 inbouwkasten, aan de oostzijde is een 2e slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning is de ouderslaapkamer met 2 vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een wastafelmeubel en een 2e wc. De designradiator en het plafond met inbouw spots completeren het geheel. Vanaf de overloop gaat een vaste trap naar de 2e verdieping, deze ruimte is volledig afgetimmerd en in gebruik als werkkamer. Uiteraard zou hier ook een 4e slaapkamer van gemaakt kunnen worden. De slaapkamers en de overloop op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaat.

Tegen de achtergrens staat een tuinschuur met een mooie veranda voorzien van vlonderplanken. De afmetingen van de schuur zijn 8.5x4m. Het behoort tot de mogelijkheden om met de auto achter de woning te komen en vervolgens de schuur als garage te gebruiken.

  • Uitbouw ten behoeve van bijkeuken, eetkamer en slaapkamers op de eerste verdieping; 2001
  • Badkamer; 2003
  • Keuken; 2003
  • Nieuwe Atag CV-ketel (2015)
  • Elektra vernieuwd en uitgebreid, voegwerk gevels en zinkwerk goten; 2003
  • Houten vloer en vloerverwarming; 2003
  • Glasisolatie gehele woning; 2005
  • Tuinschuur met veranda; 2007
  • Schilderwerk buitenzijde is in 2013 door een erkende schilder uitgevoerd
  • Onderhoud buitenzijde wordt jaarlijks gecontroleerd
  • Mooie, karakteristieke details als paneeldeuren, glas-in-lood raampjes etc.

Een bezichtiging van deze stijlvolle woning is zeker de moeite waard en zo geregeld. Tevens behoort woningruil tegen een kleinere woning tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Flexibele Makelaar Surhuisterveen, telnr. 0512-369122

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.2%
Nee  
7%
Geen mening  
5.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381