Account
Logo
Zoeken
7.4 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink

Opening Lunchhuis de Lauwers Surhuisterveen

zo 19 april 2015, 11.51 uur

SURHUISTERVEEN - Lunchhuis de Lauwers bevindt zich aan de Lauwersweg 7 te Surhuisterveen. Met de locatie aan de rand van het industrie terrein is Lunchhuis de Lauwers voor ieder zeer toegankelijk. Dit voormalige kantoor gebouw ademt sfeer en gezelligheid. Ook is er veel parkeer gelegenheid voor fietsers, auto's, vrachtwagens en bussen. Er is zelfs ook de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden bij het oplaadpunt!

U kunt bij Lunchhuis de Lauwers uw eten lekker opeten of u kunt uw eten bestellen en/of afhalen. Lunchhuis de Lauwers beschikt maar liefst over 60 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten.

Op 18 april 2015 heeft lunchhuis de Lauwers zijn deuren geopend. Dit werd gedaan door wethouder Marten van der Veen. Lunchhuis de Lauwers heeft als standpunt van de opening een goed doel centraal gesteld. Dit hebben ze gedaan voor team SamenSterker uit Opende. Dit team zal in mei de Mont Ventoux in Frankrijk gaan beklimmen om geld op te halen voor stichting klimmen tegen MS! Er werd maar liefst 1840 euro voor het team ingezameld!

Onder het genot van een hapje en een drankje konden genodigden alvast een kijkje nemen in het lunchhuis.

Vanaf 20 april zal Lunchhuis de Lauwers officieel van start gaan. U kunt zich vanaf maandag laten verrassen door een heerlijke lunch of maaltijd, een lekkere kop koffie, of een gezellige borrel. Ook zal er een mooie actie voor u klaar staan deze dag!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lunchhuis-de-Lauwers/1557837067823393

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'