Account
Logo
Zoeken
8 °C

Politie trapt deur café in om onwel meisje

di 14 april 2015, 10.32 uur

DOKKUM - De politie heeft maandagmorgen omstreeks 5.30 uur de deur van café de Bastille aan de Markt in Dokkum opengetrapt vanwege een meisje dat onwel was geworden. De moeder van het meisje zag haar op de bank in de kroeg liggen en vermoedde dat het mogelijk niet goed met haar ging. Het café was op dat moment gesloten en de moeder sloeg alarm bij de hulpdiensten.

Bij binnenkomst bleek dat er inderdaad nog iemand in de kroeg aanwezig was. De 22-jarige vrouw uit een dorp in de gemeente Dantumadiel was volgens de politie mogelijk onder invloed en niet goed aanspreekbaar. Ze is door het personeel van een ambulance ter plaatse onderzocht. Gooitzen Wiersma van de Bastille laat in een reactie weten dat de vrouw niet door drugs maar door medicijnen onwel was geworden.

Ook de familie van het meisje laat weten dat de vrouw onwel werd door weinig slaap, medicijnen en alcohol. Ze had medicijnen gehad en ze is mogelijk onwel geworden in combinatie met het drinken van een paar wijntjes. De moeder van de vrouw was maandagochtend vroeg bezorgd geraakt toen ze na het werk niet thuiskwam en sloeg alarm toen ze haar dochter op de bank zag liggen in het café. Het kloppen op het raam werd door haar niet gehoord. Terwijl de politie de deur wilde openbreken, werd de vrouw wakker en ze heeft op dat moment nog geprobeerd de deur te openen. De deur was inmiddels ontzet waardoor de agenten de deur alsnog moesten openbreken om binnen te komen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

'Kleine windmolens ook voor particulieren toestaan'

regionaal nieuws

Asociale rijder (30) opgepakt in Twijzel

Asociale rijder (30) opgepakt in Twijzel






regionaal nieuws

Auto neemt spontaan een duik in vijver

Auto neemt spontaan een duik in vijver