Account
Logo
Zoeken
10.9 °C

WSG Dragor tegen Stadskanaal

ma 13 april 2015, 11.31 uur

DRACHTEN - De wedstrijd tegen Stadskanaal was een mooie gelegenheid om het doelsaldo van Dragor wat omhoog te krikken. Er is namelijk nog een kleine kans aanwezig dat het kampioenschap beslist kan gaan worden op dit aspect.

Met de woorden van coach Onno Hoitinga nog vers in het geheugen liet Dean Damstra er geen gras over groeien en maakte in de eerste aanval van Dragor de 1-0. Dragor volgde al snel met de 2-0 vanuit een manmeer situatie. Door veel missers lukte het Dragor niet om de voorsprong te vergroten met wat ze van te voren in gedachten hadden. De periode eindigde met een stand van 3-1 in het voordeel van Dragor.

In de tweede periode wist dragor de voorsprong te vergroten. Met behulp van een aantal uitsluitingen aan de kant van Stadskanaal wisten Johan de Haan en Erik Hofstee het doel te vinden. Ook Stadskanaal wist nog een keer een gaatje te vinden in de verdediging van Dragor. Johan de Haan wist nog een keer het doel te vinden vanuit een 1-0 actie. Foppe de Haan wist vlak voor het einde de voorsprong te zetten op 7-2.

In de derde periode miste Dragor de scherpte die in de tweede periode weer een beetje was terug gekeerd. Nadat Jelmer Groen en Dean Damstra vlak na elkaar de bal in het goal gooide kon Dragor niet voorkomen dat ook stadskanaal twee keer scoorde. Ondanks het doelpunt van Foppe de Haan lukte het niet om de voorsprong te vergroten. Doordat stadskanaal vlak voor het einde nog een strafworp kreeg eindigde de periode met 10 -5 in het voordeel voor Dragor.

De vierde periode begon even moeizaam als de derde periode eindigde. Het omslagpunt kwam toen er een man aan de kant van Stadskanaal uit het water werd gestuurd en Dragor de laatste vier minuten met een manmeer kon spelen. Met een manmeer in het veld werd het ene na het andere doelpunt gescoord en wisten ze de eindstand neer te zetten op 17 -7.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland




regionaal nieuws

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân

Zes lintjes uitgereikt in Noardeast-Fryslân


regionaal nieuws

Het regende lintjes in Achtkarspelen

Het regende lintjes in Achtkarspelen



regionaal nieuws

Twee lintjes uitgereikt in Tytsjerksteradiel

Twee lintjes uitgereikt in Tytsjerksteradiel