Account
Logo
Zoeken
6.1 °C

Zwaar bevochten zege Veenwouden op VVI

zo 12 april 2015, 12.58 uur

IDSKENHUIZEN - Veenwouden doet nog steeds mee om de prijzen want in Idskenhuizen werd de vijfde overwinning geboekt in de derde periode waarin het samen met CVVO aan de leiding gaat. Veenwouden begon sterk aan de wedstrijd want al na acht minuten nam het de leiding toen Rinse Procee via de binnenkant paal raak schoot uit een hoekschop.

Ygram Vrieling had de 0-2 op zijn schoen maar zijn inzet was te slap om doelman Jan-Dik Piersma te kunnen verschalken. Halverwege de eerste helft kwam de thuisclub beter in de wedstrijd maar schoten van Johannes Kuperus en Menno de Vries belandden naast het doel. In de 35e minuut was het wel raak toen een verre pass van Johannes Kuperus over de defensie heen waaide waardoor Jelle de Lange met een fraaie lob doelman Coenraad van der Mark wist te passeren. Drie minuten voor de rust kwam Veenwouden weer op voorsprong toen Rinse Procee goed voorgaf op Ygram Vrieling. De inzet van Vrieling werd niet goed verwerkt door de doelman waarna Jordy Weykamp in de rebound raak schoot.

Na rust was de thuisclub de gevaarlijkste ploeg. Het kreeg twee prima kansen op de gelijkmaker. In de 64e minuut schoot Menno de Vries de bal op de paal waarna Johannes Lindeboom de rebound huizenhoog over schoot.

De tweede kans deed zich voor in de 92e minuut toen Johannes Lindeboom alleen voor de keeper verscheen. Hij wist de doelman te passeren maar de inzet was te zacht waardoor Albert Jan van Zwol de bal nog van de lijn wist te halen. Veenwouden verzuimde daarna de genadeklap uit te delen want zowel Rinse Procee als Dirk-Jan Heidstra faalden oog in oog met de keeper. Een gelijkspel had de verhoudingen deze middag beter weer gegeven.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.2%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'