Account
Logo
Zoeken
7 °C
Foto: Geert Huisman

Beautyboerderij: beautybedrijven onder 1 dak

vr 3 april 2015, 17.30 uur

HURDEGARYP - Meerdere beautybedrijven onder één dak! In een prachtig verbouwde boerderij aan de doorgaande weg tussen Quatrebras en Hurdegaryp, Rijksstraatweg 168, vind je een groot scala aan beauty- en wellnessgerelateerde bedrijven. De beautyboerderij, zoals de verschillende ondernemers hun werkplek noemen, is dé plek van Noordoost Friesland waar vrouwen een gezellige en sfeervolle beautybelevenis kunnen ondergaan. Of het nu gaat om een nieuw kapsel of het verliezen van een aantal kilo's, je kunt het zo gek niet bedenken of het is in Hurdegaryp te doen.

In de boerderij zijn gevestigd:

  • Afslankstudio Marianne
  • Sandra's Hairstudio
  • Gewichtsconsulente Metty
  • Elements massage & Healing (thaise massage etc.)
  • Natuurgeneeskunde BelleVie
  • Nagelstyliste
  • Puriteit –styling & coaching
  • Schoonheidssalon Alma

Het zijn allemaal zelfstandige bedrijven, maar doordat alle bedrijven onder één dak zijn, loop je met alle gemak bij de verschillende bedrijven naar binnen. "De beautyboerderij is een hele laagdrempelige plaats. Klanten voor de kapsalon of even op de zonnebank, ze kunnen zo binnen lopen en andersom. Dat kan allemaal! Je hoeft geen afspraak te hebben om even een kijkje te komen nemen. Voor speciale behandelingen geldt dat natuurlijk wel" vertelt Marianne van Afslankstudio Marianne.

Bij Afslankstudio Marianne is het voor iedereen van 18 tot 70 jaar oud mogelijk om één kledingmaat te verliezen in een maand tijd. "We werken met zeer exclusieve afslankapparatuur, anders als in een gewone sportschool. Vanwege ons grote aanbod apparatuur en onze jarenlange ervaring komen mensen uit heel Nederland naar Hurdegaryp om af te slanken", aldus Marianne.

In de afgelopen jaren heeft Marianne goede resultaten geboekt met de Hypoxi apparatuur. Met deze methode train je specifieke zones waar hardnekkige vetten normaliter moeilijk verdwijnen; benen, buik en billen. "Daarnaast doen we ook veel aan definitief ontharen. Stel je eens voor: nooit meer oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn meer bij te hoeven houden. Met een pijnloze methode ben je voorgoed van je beharing af. Wij werken met all inn prijzen. (8 behandelingen)."

Tegenwoordig komen meer en meer mensen uit het hele land naar Hurdegaryp. "Via Vakantieveilingen.nl kunnen mensen arrangementen boeken. Hier in de beautyboerderij kunnen mensen dan zo een hele middag of ochtend doorbrengen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen bij de kapsalon binnen te lopen of bij de schoonheidsspecialiste."

De onderneemsters organiseren gezamenlijk één keer per acht weken een gezellige avond voor workshops, fairs of andere activiteiten. Deze avonden worden goed bezocht en is een groot succes. Houdt Facebook goed in de gaten voor de datums, aanbiedingen en acties.

zaterdag 4 april

Grote verkoop van antiek en goederen van 13.00 tot 16.00 uur. Deze verkoop is achter de afslankstudio (zie fotonieuws)

Donderdag 16 april

Op deze dag is er een leuke voorjaarsfair met open huis. En de opening van Schoonheidssalon Alma. Er zijn deze dag leuke aanbiedingen, akties, demonstraties en stands. Van 16.00 tot 21.00 bent u van harte welkom bij de Beautyboerderij.

Op verschillende data kunt u een arrangement boeken. Ook bedrijven,verenigingen etc. kunnen bij ons terecht voor een gezellige avond.

Op 12 juni organiseert de Beautyboerderij weer de GROTE BINGOSHOW wat een groot succes is. Een gezellige show met mooie prijzen en veel gezelligheid. Dus genoeg te doen bij de Beautyboerderij.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369


regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal


Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
27%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
18%
Geen mening  
27.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen

Feanster duo verdacht van meerdere diefstallen