Elko/SSC 1 – Flamingo’s 1

zo 29 maart 2015, 12.31 uur

BUITENPOST - Flamingo’s goed uit de startblokken na de zaal
28-3-2015 Elko/SSC 1 – Flamingo’s 1 14 – 19
Flamingo’s begon de voorjaarscompetitie in Elim tegen Elko. Na de degradatie in de zaal was Flamingo’s erop gebrand om punten mee te nemen uit Elim en nog belangrijker om uit de degradatiezone te komen op het veld. Met slechte weersomstandigheden en een drassig veld werd er om 15.30 uur gefloten voor het begin van de wedstrijd.
Flamingo’s begon goed aan de wedstrijd en wist al snel op een 0-2 voorsprong te komen. Flamingo’s was geduldig in de aanval en maakte de kansen vaak goed af. Ook Elim wist tot scoren te komen en dat resulteerde in een 8-11 voorsprong in de rust.
Na de rust begon Flamingo’s met een lange aanval, maar het eerste doelpunt viel aan de kant van Elim. Elko wist nog op een stand van 10-11 te komen. Daarna was het de beurt aan Flamingo’s en breidden de voorsprong uit tot 10-13. Aan beide kanten werd nog een paar keer gescoord, maar Flamingo’s had het laatste woord en de scheids floot af op een stand van 14-19.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen De Waterpoort 1 op het programma om 15.30 uur.