Account
Logo
Zoeken
2.1 °C
Huis van de maand: Taeke Schuilengalaan 31

Huis van de maand: Taeke Schuilengalaan 31

do 19 maart 2015, 11.35 uur

SURHUISTERVEEN - Taeke Schuilengalaan 31, 9231 GS Surhuisterveen

Vraagprijs € 164.000,- k.k.

Alle voorzieningen op de begane grond èn nog een werk/hobby ruimte van ca. 100m2! Dat vindt u bij deze unieke 2-1 kapwoning, gelegen op relatief korte afstand van alle centrumvoorzieningen van Surhuisterveen.

De indeling is als volgt: entree in de voorgevel, hal, sfeervolle woonkamer van ca. 35m2 met een schouw voor een mogelijke gashaard. Een dichte, ruime keuken met toegang tot een kelder van ca. 2 x 2.80m met een plavuizen vloer. Het aanrecht is voorzien van een inbouw 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Boven het aanrecht is een raamkozijn voor het gewenste daglicht en tevens is er in de keuken voldoende ruimte voor een eethoek.

Achteringang/ hal met plavuizen vloer en lambrisering met vaste kasten, opstelling CV ketel Nefit HR combi (ca. 10jr), toilet met wand- en vloertegels. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Op de begane grond is tevens een ruime slaapkamer van ca. 25m2!

Op de 1e verdieping een slaapkamer van ca. 2.10 x 2.50m met een vaste kast en een slaapkamer van ca. 3.50 x 5m met een vaste kastenwand en 2 aparte vaste kasten. De voormalige badkamer is momenteel in gebruik als wasruimte maar kan al naar gelang de behoefte eenvoudig weer als badkamer dienst doen. Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping met een nokhoogte van ca. 1.80m.

Aan de zij/achtergevel van de woning is een overkapping gemaakt van polycarbonaat platen waardoor een comfortabel en sfeervol terras ontstaan is. Via een elektrische overheaddeur bereikt u de aanbebouwde ruimte van ca. 100m2 die momenteel als volgt is ingedeeld: garage/werkplaats en grote geheel geïsoleerde hobbykamer.

-Bouwperiode 1955-1957
-Zowel het huis als de werk/hobby ruimte wordt centraal verwarmd met behulp van radiatoren.

Een bezichtiging van dit multifunctionele geheel is zo geregeld bij NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.4%
Nee  
6.9%
Geen mening  
5.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381