Account
Logo
Zoeken
8.9 °C

Baavet.nl: dekbedden van 100% wol

ma 2 maart 2015, 9.41 uur

DRACHTEN -

Enthousiast ondernemen
Vol enthousiasme vertelt de eigenaar van de Friese Wolhandel over zijn nieuwe initiatief: Baavet.nl dekbedden en kussens. Na werkzaam te zijn geweest bij onder o.a. de Vriesinga's wolhandel, Reinsma's wolhandel en de wolfederatie heeft Jan Pijl in 2005 de stap richting eigen ondernemerschap gezet en is hieruit de Friese Wolhandel ontstaan.

Ervaring omzetten in ultiem slaapgenot
Jan Pijl die al meer dan 25 jaar actief is, 'door de wol geverfd is', met alles wat dan ook maar met wol te maken heeft, is samen met één van zijn Engelse afnemers het hoogwaardige merk Baavet gestart. Waarbij de kwaliteit van slapen het absolute uitgangspunt is. Waarbij andere partijen vaak kwaliteit inleveren op de kwaliteit van de wol, doet baavet.nl geen concessies en garandeert een beter nachtrust doordat:

- de dekbedden van 100% wol gemaakt zijn
- wol je lichaamswarmte reguleert
- de dekbedden hypoallergeen zijn
- de wol 100% duurzaam is

De dekbedden zijn diverse soorten maten te verkrijgen, zelfs kunnen deze op maat gemaakt worden. Dikte van het dekbed wordt afgestemd op de persoonlijke voorkeur, maar deze kan kan zelfs per seizoen gewisseld worden. "Het is fascinerend dat de wol die ik inneem en verwerk via Engeland, kan omzetten naar hoogwaardige dekbedden en kussens."

Baavet is net een paar maanden geleden gestart, maar de eerste reacties zijn zo goed dat het ons alle vertrouwen biedt voor een mooie toekomst.

Speciale aanbieding voor WâldNet
Voor WâldNet lezers wil Baavet een mooie aanbieding doen. Door de speciale kortingscode "wald2015" in te voeren op de site ontvangt u 10% korting en betaalt u geen verzendkosten. "Heel veel slaapgenot toegewenst!"

Link: http://www.baavet.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer