10.3 °C

DTL wint bloedstollende wedstrijd

zo 25 januari 2015, 17.34 uur

HANTUM - Zaterdag stond er voor DTL en DTG een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Dit was meteen te merken. Vanaf het begin ging het er al hard aan toe. DTL begon goed en pakte een 2-0 voorsprong. Daarna was het DTG die de draad beter oppakte en niet alleen de draad, maar ze pakten ook de voorsprong. Bij DTL haperde de doelpuntenproductie. Gelukkig was de verdediging scherp en liep DTG niet ver uit. Vlak voor rust kwam DTL op gelijke hoogte, de russtand was 8-8.

In de tweede helft begon DTG beter dan DTL waardoor ze weer de leiding namen. Ze wisten een gat te slaan van 4 doelpunten. DTL gaf zich niet gewonnen en vocht terug. Met nog 10 minuten op de klok was de stand 10-13, maar nog niks was verloren en dat heeft DTL laten zien. DTL kwam weer op gelijke hoogte met 14-14.

Met nog een minuut op de klok was DTL tevreden met een gelijkspel, maar door een zeer onbesuisde actie van DTG werd er nog een strafworp in de schoot van DTL geworpen. Dit buitenkansje liet DTL niet onbenut en zo werd het 14-15. Dit was tevens het einde van de wedstrijd. DTL heeft tot aan het eind gestreden en zijn weer 2 belangrijke punten rijker. Volgende week hopen we dit voort te zetten.