Flamingo’s zet slechte reeks voort.

zo 18 januari 2015, 20.24 uur

BUITENPOST - Zaterdag 17 januari moest de Tamminga-formatie aantreden tegen DWA/Argo te Bedum.
Beide ploegen hebben de punten hard nodig om tegen degradatie te strijden.

DWA/Argo begon scherp aan de wedstrijd, waardoor Flamingo’s al snel tegen een achterstand aanliep. Na een kwartier spelen wist Flamingo’s pas te scoren met een afstandschot van Thea Baas
(1-3). De eerste helft ging moeizaam voor de Tamminga-formatie en DWA/Argo wist voor rust de voorsprong uit te breiden naar 3-6.

Er moest na rust wat gebeuren wilde Flamingo’s deze wedstrijd naar zich toe willen trekken.
Helaas vielen de doelpunten direct na rust in het voordeel van DWA/Argo en werd er een gat geslagen van 5 doelpunten (3-8). Na lang blessure leed maakte Janco Slingerland zijn comeback in het eerste.
Dit resulteerde dat Flamingo’s weer dichterbij DWA/Argo kon komen waardoor de stand tot 9-8 kwam.
Inmiddels stond er nog maar 6 minuten op de klok, waardoor het nog een spannende eindfase was. DWA/Argo herpakte zich en wist de eindoverwinning naar zich toe te trekken. De wedstrijd eindigde in 13-9 in het voordeel van DWA/Argo.

De volgende wedstrijd wordt in Buitenpost gespeeld op zaterdag 24 januari tegen It Fean uit Surhuisterveen om 19.40 uur.