4.7 °C

Quick wint met 19-16 van DTL

zo 18 januari 2015, 15.19 uur

BURGUM - Na het verlies vorige week tegen de walden, moest DTL dit weekeinde de punten pakken in Burgum tegen Quick. Zou er net zo gespeeld worden als vorige week, dan moest dit mogelijk zijn. DTL kwam goed uit de startblokken en met snelle scores werd er direct een gaatje van twee goals geslagen. Doordat de motor net voor rust wat ging haperen kon dit niet verder uitgebouwd worden. Er werd gerust met een stand van 6 - 8.

Na rust ging DTL door met het goede spel. Er werd om en om gescoord, maar doordat Quick beter in de wedstrijd kwam wisten ze het gat te dichten. DTL wist hierna wel te volgen, maar kon niet meer op voorsprong komen. In de laatste minuten werd de wedstrijd op slot gegooid door Quick. Ze zorgden voor een gat van drie goals en dit zou DTL niet meer goed kunnen maken. De eindstand was dan ook 19 - 16.

Volgende week komt DTG op bezoek in Holwerd. Voor DTL is het dan zaak om weer eens de punten te pakken.