Account
Logo
Zoeken
7.3 °C
Huis van de maand: Boskkamp 45

Huis van de maand: Boskkamp 45

wo 14 januari 2015, 10.55 uur

BAKKEVEEN - Bent u op zoek naar een leuke, verzorgde en betaalbare woning in het bosrijke Bakkeveen? Neem dan een kijkje op de Boskkamp 45. Een keurig en goed onderhouden tussenwoning, met drie slaapkamers, gelegen aan een rustige straat zonder directe overburen en beschutte achtertuin.

De indeling is als volgt:
Een uitpandige entree met een garderobe nis en een vernieuwde groepenkast (4 groepen met aardlek). De sfeervolle woonkamer is L-vormig een heeft een mooie laminaatvloer en een diepe vaste kast. Aansluitend aan de woonkamer is de half open keuken met keurig aanrecht voorzien van losse kookapparatuur. De bijkeuken met plavuizen vloer is onlangs gerenoveerd en voorzien van een vaste kastenwand met een aansluitmogelijkheid voor witgoed. Via een luik is de zolderberging bereikbaar. Hier hangt tevens de Remeha CV ketel van bouwjaar 2010.


Tussen de woonkamer en de keuken is de (dichte) trapopgang naar de 1e verdieping en het gerenoveerde, geheel betegelde toilet. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers aan de voorgevel van resp. 9 en 12,5m2, de grootste slaapkamer is voorzien van buitenzonwering. Aan de achtergevel is een 3e slaapkamer van 9m2 en een gerenoveerde badkamer met een douchehoek en een wastafelmeubel.

Zowel de vloer als de wanden zijn voorzien van tegels. Ook de badkamer wordt mechanisch geventileerd. Op de overloop is een luik naar de vliering met afgetimmerde bergruimte. De nok is op ca. 1.40m hoogte. De achtertuin is onderhoudsarm en heeft een eigen achterom. Een mooie bijkomstigheid is dat dit huis, het laatste huis van de steeg is.

Recent is er een degelijk gebouwde geïsoleerde berging van ca. 12m2 met zolderruimte, geplaatst van dubbelwandig hout en met een kap voorzien van dakpannen.

  • Badkamer, bijkeuken en toilet recent geheel vernieuwd
  • Nieuwe kunststof kozijnen met isolatieglas op de 1e verdieping
  • Isolatie op het plafond en rondom de kozijnen
  • CV Ketel Remeha 2010
  • Gelegen tegenover parkeervakken

Een bezichtiging van deze leuke woning is zo geregeld bij NVM Makelaardij De Flexibele Makelaar te Surhuisterveen, telnr. 0512-369122!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.9%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.9%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie