8.7 °C

KV Drachten onderuit in Den Haag

zo 21 december 2014, 22.23 uur

DRACHTEN - KV Drachten verloor afgelopen zaterdag met ruime cijfers van Ons Eibernest. Het team van hoofdtrainer Jan Tuttel begon goed. Het creëerde kansen maar helaas resulteerde dat lang niet altijd in scores. De Hagenaren daarentegen waren in vorm en wisten in de eerste helft negen punten voor te komen (16-7). Na rust bouwde Ons Eibernest de voorsprong verder uit en won met 31-16.

Scores: Arnoud Doornbos 5, Siemen Jan Miedema 4, Geale Tadema 3, Wilfred Oostra 3 en Welmoed Bauer 1. Drachten/Van der Wiel staat nu derde in de Overgangsklasse. Op zaterdag 10 januari 2015 speelt het team thuis tegen DOS Kampen/Veltman.

Drachten/Van der Wiel 2 speelde een spannende wedstrijd tegen Ons Eibernest 2. Het team van trainer/coach Arnold van der Kooij won met 18-16.