Account
Logo
Zoeken
6.8 °C
Fout bij afhandeling na decode 0 -

BC Drachten wint

zo 23 november 2014, 21.41 uur

DRACHTEN - Met een stevige vierde plaats zijn de eerste stappen richting doelstelling, handhaving in de tweede divisie, behaald. Met 11 punten voorsprong op de nummers 6, 7 en 8 staat BC Drachten er goed voor. De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vennewater uit Heiloo werd overtuigend met 6-2 gewonnen.

Het herendubbel van Freek Hogendorp en Leroy de Calonne was zeer spannend. Lange spannende rally's die de Drachtster heren op te beslissende moment wonnen. Het damesdubbel van Julia de Calonne en Judith Blom had het makkelijker. De dames wonnen overtuigend en zijn niet in gevaar geweest. De herenenkels van Freek Hogendorp en Kevin Krips gingen naar de gasten. Freek speelde overtuigend en geconcentreerd. In de derde game wist hij een 17-20, achterstand, nog terug te brengen tot 21-21. Helaas trok hij aan het kortste eind. De enkel van Kevin verliep moeizaam. Hij had moeite om zijn eigen snelle spel, op te leggen bij de tegenstander. Waardoor hij achter de feiten aan liep. Bij een 2-1 voorsprong trad Julia de Calonne aan. Ze had het zwaar in haar partij tegen Mieke Laan. In de eerste game lukte het niet. Julia kwam absoluut niet in haar spel. Gelukkig herpakte ze zich goed en won de derde game overtuigend. Judith Blom tikte in haar enkel eenvoudig en overtuigend het 4e punt binnen.

Beide gemengdubbelspelen van Leroy/Julia en Kevin/Judith kende geen zwakke momenten. Geconcentreerd en scherp werden de laatste twee belangrijke punten binnen getikt.

Een mooie en belangrijke 6-2 overwinning voor BC Drachten.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws