Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Matig DraGor eenvoudig langs pover GZVW

ma 17 november 2014, 20.04 uur

DRACHTEN - Winschoten (zondag 16 november) – Het eerste herenteam van WSG DraGor mocht afgelopen zondag aantreden tegen de hekkensluiter van de derde klasse bond: GZVW heren 1. De heren uit Drachten moesten het stellen zonder aanvoerder Mitchell van den Adel, die geschorst was. Erik Hofstee, die terugkeerde van een blessure, nam de rol als aanvoerder over. Daarnaast hadden de heren beschikking over Allard de Vries, speler van het tweede herenteam.

De eerste periode begon stroef en het verschil op de ranglijst was niet te zien halverwege de eerste periode toen de stand 2-3 was. Alsof dit het startsein was voor de Friezen, werd in de tweede periode de voorsprong snel uitgebouwd naar 2-8. GZVW kon voor de wisseling van speelhelft nog iets terugdoen en zo eindigde de tweede periode in 3-8.

De derde periode was vervolgens weer in evenwicht. De heren van DraGor werden enigszins slordig en de heren van GZVW begonnen wat opportunistischer te spelen. Echter het verschil in niveau zorgde ervoor dat DraGor geen enkel moment in de problemen kwam. De eindstand in de derde periode was 6-11. In de rust voor de laatste periode, werden de heren van DraGor wakker gemaakt door coach Onno Hoitinga wat resulteerde in een aantal snelle doelpunten voor de Friezen. Het verzet was, voor zover daar sprake van was, definitief gebroken en de heren uit Drachten konden de wedstrijd rustig uitspelen met als eindstand 8-17.

Doelpunten aan de kant van DraGor kwamen van Dynand Muller (11 keer); Erik Hofstee (3 keer); en Johan de Haan, Dean Damstra en Jelmer Groen (allen 1 keer). Een opsteker voor de heren van DraGor: geen enkele speler ontving deze wedstrijd een uitsluiting.

Volgende week zondag speelt om 16.10 uur het eerste herenteam van DraGor in Enschede tegen de degradant uit de tweede klasse bond: EZC heren 1.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.4%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27.2%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.6%
Geen mening  
28.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!