Account
Logo
Zoeken
8.5 °C
© Jochem Wiersma

R'geest: Horétha en Bonifacius blues band

za 15 november 2014, 23.45 uur

RINSUMAGEAST - Zaterdagavond herleefden voor de tweede keer oude tijden in dorpshuis “De Beijer” in Rinsumageast. De legendarische diskjockeys van weleer Alex Bouma en Henk van Dijk gaven na hun eenmalig show in 2012 vandaag nogmaals een optreden.

Na het geweldige succes van 29 september 2012 was er de roep om een vervolg en kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. De avond begon met het draaien van de single In-A-Gadda-Da-Vida van Iron Butterfly (1968). De mannen van het eerste uur, Benny Talma, Henk van Dijk, en Alex Bouma waren vanaf het begin de vaste kern van de drive-in show Horétha.

Naast de drive-in show was er live muziek van een band uit de tijd van weleer, de Bonifacius Blues Band uit Dokkum. Na 43 jaar stond de mannen weer op de planken. Na slechts drie keer oefenen speelden ze vanavond in vier blokjes totaal zestien nummers. Eén van de bandleden was speciaal voor deze gelegenheid vanuit Duitsland over gekomen.

Het was gezellig druk, er werd gedanst en er werden veel herinneringen opgehaald. Net als in de jaren 70 ging ook vanavond het licht om 24.00 uur uit.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
79%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
18.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie