Account
Logo
Zoeken
8.9 °C

Schets je woning klaar met Radilux

di 4 november 2014, 8.30 uur

DRACHTEN - “Schets je woning winterklaar” met interieurarchitect Dick de Jong

8 november: design actie bij Radilux in Drachten

Soms zit ‘s lands meest verrassende bedrijf vlak om de hoek. Radilux is de nieuwste tak van het welbekende Bosma Plafonds & Wanden in Drachten. Een zaak waar de liefhebber van het betere interieur niet omheen kan. Met stijlvolle en originele oplossingen voor maatwerkkasten, plafond- en wandafwerkingen en akoestiek.

Topproducten en vakkennis
Directeur Herman Radix: “We zijn actief in een markt waar maar weinig vergelijkbare spelers zijn. We leveren en monteren maatwerkkasten, zoals schuifdeur- en inloopkasten, spanplafonds van Barrisol en decoratieve wand- en plafondoplossingen, waarmee we ook de akoestiek tot een aangenaam niveau kunnen verbeteren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zodat de klant zeker is van een optimaal eindresultaat.”

Inspiratie aan De Boeg in Drachten
Radilux heeft een ruime toonzaal aan De Boeg 9 in Drachten, met talloze voorbeelden van hoe het perfect anders kan. Een drietal adviseurs draagt er vol enthousiasme vakkennis over aan klanten die iets bijzonders in huis willen. Herman Radix: “We gaan voor het hele plaatje. Samen met een gemotiveerde klant iets moois en bijzonders creëren, van schets tot montage. Een originele oplossing adviseren, en die ook daadwerkelijk realiseren."

Open huis met interieurarchitect Dick de Jong
Om een breed publiek te laten kennismaken met het betere interieur, houdt Radilux op zaterdag 8 november aanstaande een opmerkelijke actie. De deuren staan van 10.00 tot 17.00 open, en vanaf 13.00 is de bekende Friese interieurarchitect Dick de Jong aanwezig om bezoekers te inspireren en te adviseren.

Deze stylist staat de hele dag klaar met schetsblok en stiften om in beeld te brengen wat er allemaal mogelijk is. Variërend van ruimtelijke tot akoestische verbeteringen, van bergruimte tot sfeercreatie. De bezoekers worden van harte uitgenodigd om eigen interieurfoto’s mee te nemen. Herman Radix: “Geef ons het bestaande plaatje en we tekenen uw droom.”

Link: http://radilux.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.6%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.8%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'