Account
Logo
Zoeken
11.2 °C

Autoland van den Brug houdt Open Huis

ma 3 november 2014, 19.45 uur

BUITENPOST - Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 november 2014 is iedereen van harte welkom om het nieuwe bedrijfspand van Autoland van den Brug te bezichtigen aan de Ried 16 in Buitenpost. Tijdens het Open Huis zet de officiële servicedealer voor Volkswagen en VW Bedrijfswagens haar deuren open voor belangstellenden. Bezoekers kunnen de nieuwe werkplaats, receptie en showroom komen bekijken.

Afgelopen zomer verhuisde Autoland van den Brug naar de nieuwe locatie in Buitenpost. Met deze verhuizing verlaat Autoland van den Brug de Voorstraat 63, dat meer dan een halve eeuw het adres van de Volkswagen-dealer is geweest. Eerst onder de naam Garage Rint van der Meulen en vanaf 1995 als Autoland van den Brug.

Open Huis Buitenpost
Onder het genot van een hapje en een drankje biedt Autoland van den Brug tijdens het Open Huis de mogelijkheid om de nieuwe werkplaats, receptie en showroom te bekijken. Alle medewerkers staan klaar om hun nieuwe werkplek te laten zien: “Ons nieuwe bedrijfspand heeft een prachtige moderne uitstraling, die past bij Volkswagen en VW Bedrijfswagens,” vertelt serviceadviseur André Hovius. “In de grotere ontvangstruimte hebben onze klanten nu alle faciliteiten om te wachten of om te werken, terwijl het onderhoud of de reparatie aan hun auto wordt uitgevoerd. Uiteraard met koffie of thee, lectuur en gratis Wi-Fi.” Ook werkplaatschef Jan Land is enthousiast: “De nieuwe werkplaats voldoet aan alle eisen die aan een moderne werkplaats worden gesteld en is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, zoals een 3D-uitlijningssysteem.”
Wie een feestje viert, trakteert.

Om deze mijlpaal te vieren, profiteert elke bezoeker tijdens het Open Huis van een aantal feestelijke aanbiedingen. “Tijdens het Open Huis ontvangt u de tweede winterband gratis en profiteert u bij de Volkswagen up!, Polo of Golf VII van een voordeel dat kan oplopen tot wel € 2.800,-,” vertelt bedrijfsleider Hans Hiemstra. “Verder heeft u een ruime keuze uit diverse occasions en kunt u bij ons terecht voor het aankoopadvies van een nieuwe Volkswagen of VW Bedrijfswagen,” vult verkoopadviseur Jan Folkert de Vries aan. “Iedere bezoeker van het Open Huis maakt bovendien kans op een waardecheque van € 350,-, € 150,- of € 100,-. Deze waardecheque kan besteed worden bij Autoland van den Brug.”

Over Autoland van den Brug
Autoland van den Brug is opgericht in 1923 en officieel sales- en service-dealer voor Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA, VW bedrijfswagens en Suzuki. Het Friese familiebedrijf heeft vestigingen in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen, Nijehaske en Sneek. De kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van nieuwe auto’s en occasions, het uitvoeren van service- en reparatiewerkzaamheden en de levering van onderdelen en accessoires.

Link: www.vandenbrug.nl/vestigingen/buitenpost.html

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Trekker uitgebrand in weiland

Trekker uitgebrand in weiland


regionaal nieuws

Druk en droog op eerste dag Oerrock

Druk en droog op eerste dag Oerrock

regionaal nieuws

Auto in brand gestoken in Drachten

Auto in brand gestoken in Drachten