Account
Logo
Zoeken
3.1 °C

Drachtster slaat ex-vriendje en buurvrouw

za 25 oktober 2014, 8.30 uur

LEEUWARDEN - Een jaloerse Drachtster (28) mishandelde in de nacht van 27 oktober vorig jaar haar en ex-vriend en diens buurvrouw. De vrouw werd vrijdag door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur waarvan de helft voorwaardelijk. Ze was 's nachts om half vijf naar de woning van haar ex gegaan. Volgens haar omdat ze haar spullen op wilde halen. Eerder op de avond zouden de ex haar in een discotheek de gek hebben aangestoken.

Toen ze bij haar ex aanbelde en er niet werd opengedaan, had ze in eerste instantie een grote kei gepakt om de deur in te slaan. Een buurvrouw -een andere dan het latere slachtoffer- wist haar dat uit het hoofd te praten. De buurvrouw wist ook waar de ex was: bij haar buurvrouw. De Drachtster belde een paar deuren verderop aan. Toen de buurvrouw opendeed, werd ze door de verdachte besprongen.

Ze zou de buurvrouw meerdere keren vol in het gezicht hebben gestompt. Dat ontkende de Drachtster, maar getuigen hadden anders verklaard. Tijdens de worsteling in de gang was een kast omgevallen. Ook de ex was inmiddels van boven gekomen. Hij kreeg ook een paar klappen. Dat gaf de Drachtster wel toe. De rechter achtte beide mishandelingen bewezen. In het dossier bevonden zich foto's waarop te zien was dat de buurvrouw een paar blauwe ogen had opgelopen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
25.7%
Nee  
55.8%
Maakt me niet uit  
18.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!