4.3 °C

Wêz Handich/DOW neemt punt te weinig mee

ma 20 oktober 2014, 11.14 uur

ROTTEVALLE - Zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft gepland tegen NKC '51 uit Nijverdal. Deze wedstrijd werd eerder afgelast vanwege een sterfgeval bij NKC '51 en zou deze zaterdag worden ingehaald.

Om half vier floot de scheidsrechter voor het begin van deze wedstrijd. In de aanval zaten Teun, Pie, Renske en Janna. De verdediging bestond uit Alle Harm, Michiel, Myrthe en Fardau van der Wal, die speelde voor de geblesseerde Anna. Wêz Handich/DOW begon matig aan de wedstrijd, hierdoor kon NKC’51 uitlopen naar een 3-0 voorsprong.

Na 7 minuten spelen werd de korf voor de eerste maal gevonden door Michiel Veenstra. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Wêz Handich/DOW dichterbij . In de 27ste minuut kwam Wêz Handich/DOW op gelijke hoogte op een stand van 4-4. Hierna werd er door beide ploegen nog 1x gescoord en gingen we met 5-5 de kleedkamers binnen.

Ook in de tweede helft hadden beide ploegen moeite om de korf te vinden. Toch was het Myrthe Heres die de 5-6 op het scorebord liet noteren. Hierna werd er om en om gescoord, Wêz Handich/DOW kwam wist op twee punten voorsprong te komen, maar NKC’51 vocht zicht terug. Na 35 minuten spelen in de tweede helft stond er een 12-12 op het score bord. Toch één puntje mee in de bus terug naar Rottevalle.

Wêz Handich/DOW kan zich nu gaan focussen op het zaalseizoen. Langs deze weg willen we het altijd trouwe publiek bedanken die toch, ook al moet we zo’n eind weg, ons toch komen steunen.