Account
Logo
Zoeken
7.1 °C

BCD 1 wint in Amsterdam

ma 29 september 2014, 9.02 uur

DRACHTEN - De spelers van BC Drachten gingen zaterdag op reis naar Amsterdam waar zij 's avonds tegen Martinus hebben gestreden. De herendubbel startte stroef voor de heren, maar het lukte om het spel onder controle te krijgen en sterk te eindigen in de derde set. Daarna speelden Judith en Julia een lastige dames dubbel. Zij wisten helaas niet in hun spel te komen en moesten hierdoor in twee sets de winst inleveren aan de tegenstander.

De singles van Freek en Julia waren erg sterk. Julia won overtuigend met korte rally's en controle. Freek wist met hard werken lange rally's naar zijn hand te zetten en te winnen in twee sets. De tweede herenenkel werd in drie sets besloten. Kevin wist in de tweede helft van de derde set de wedstrijd naar zich toe te trekken. De single van Judith was erg spannend, maar werd helaas in twee sets met 21-19 verloren. Met een stand van 4-2 gingen we met goede moed de mixen tegemoet.

De eerste mix van Julia en Leroy was erg sterk en overtuigend. De tegenstander had weinig in te brengen en de winst was snel binnen. De tweede mix van Judith en Kevin stuitte op problemen. De tegenstander had de controle over de wedstrijd en dit konden ze helaas niet terugdraaien. Met deze resultaten komt BCD op een 3-5 winst, en blijft het team nog ongeslagen in de tweede divisie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer