7.4 °C

V&V koploper na matige wedstrijd

zo 28 september 2014, 22.22 uur

GARYP - Vlug & Vaardig begint goed aan de wedstrijd tegen Altijd Kwiek. De eerste twee schoten zijn meteen raak: Roel Schipper en Pieter de Jong zijn de schutters.

Na deze flitsende start loopt het stroever en V&V en kan niet verder uitlopen. Een kwartier voor rust komt Altijd Kwiek zelfs tot een voorsprong, 5-4. V&V beseft dat er iets moest gebeuren, door scores van Sytze Brouwer, Dieke Hoekstra en Pieter de Jong kon binnen een paar minuten de achterstand omgezet worden in een voorsprong, waardoor er met een stand van 5-9 gerust wordt.
Na de rust wilde V&V deze voorsprong verder uitbreiden, maar helaas veranderde het spelbeeld niet ten opzichte van de eerste helft. De voorsprong komt niet in gevaar, maar wordt niet omgezet in een duidelijke uitslag, eindstand 12-16.

Goed nieuws na de wedstrijd was dat concurrent Harich had verloren, waardoor de BioBalance formatie koploper is. Met de laatste twee wedstrijden voor de zaal tegen Harkema en Harich kan V&V een goede slag slaan om deze koppositie te verstevigen.

Doelpunten; Sytze Brouwer 5, Dieke Hoekstra 3, Nynke Buis 3, Pieter de Jong 2, Roel Schipper, Arjen Brander en Miranda Veenstra allen 1.