Account
Logo
Zoeken
11.2 °C
Huis van de maand: De Groenling 33

Huis van de maand: De Groenling 33

zo 28 september 2014, 13.35 uur

SURHUISTERVEEN - De Groenling 33
9231 JA Surhuisterveen

Vraagprijs: € 234.500,- k.k.

Bijzonder fraai gelegen aan de rand van Surhuisterveen op een perceel van 475 m² staat deze gemoderniseerde vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. Aan de voorzijde is er een vrij en fraai uitzicht over een groenplantsoen en de diepe en brede achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten.

In de afgelopen jaren is de woning onder andere voorzien van een nieuwe badkamer, toilet en complete inbouwkeuken en beschikt bovendien over een slaapkamer op de begane grond.
Vrijwel geheel voorzien van isolatieglas, verder is de vloer en het dak geïsoleerd, in 2010 is het schilderwerk aan de buitenzijde uitgevoerd, de AWB c.v. combiketel is van 2001, deze ketel wordt gehuurd.

Surhuisterveen is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau, bovendien is het uitgebreide winkelcentrum gelegen op loopafstand, zoals ook de scholen en het openbaar vervoer (bus). Tevens ligt de woonwijk op korte afstand van uitvalsmogelijkheden naar o.a. Drachten, A7 (Groniningen-Heerenveen) en Leeuwarden.

Indeling:
Voorentree, hal met vide, plavuizenvloer en garderobe, slaapkamer met laminaatvloer, vaste kast en vaste wastafel, toilet (2007) met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer, openhaard, aan de voorzijde een bijzonder fraai uitzicht over een groenplantsoen en aan de achterzijde op de brede achtertuin, tuindeur naar terras, keuken met plavuizenvloer en ook fraai uitzicht op de achtertuin, inbouwkeuken (2003) in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur (oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak) en natuursteenblad, bijkeuken met plavuizenvloer, aansluiting voor een wasmachine en een vaatwasser, vaste kasten en doorgang naar de aangebouwde garage, deze garage is aan de voorzijde voorzien van houten openslaande deuren en een loopdeur, van binnenuit geïsoleerd, tevens loopdeur naar de achtertuin.

Eerste etage:
overloop met vide, grote slaapkamer met balkon, vaste wastafel en bergruimte, c.v. ruimte met bergruimte, grote slaapkamer met bergruimte, inloopkast/bergruimte. Indien u meer slaapkamers wenst zijn de grote slaapkamer en de inloopkast samen te voegen, na het plaatsen van een scheidingswand ontstaat er dan een extra slaapkamer, badkamer (2007) met ligbad met daarin een vlak douchegedeelte, toilet, designradiator, meubel met vaste wastafel.

Tweede etage:
vanuit slaapkamer luik naar berging.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin, de brede achtertuin biedt veel privacy, is gelegen op het zuidenwesten, onderhoudsvriendelijk, voorzien van vijverpartij, twee houten bergingen, terrassen en een achterom.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit die voorzien is van sierbestrating.

Maak een afspraak met de Flexibele Makelaar te Surhuisterveen, tel. 0512-369122 om deze complete woning te bezichtigen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Trekker uitgebrand in weiland

Trekker uitgebrand in weiland


regionaal nieuws

Druk en droog op eerste dag Oerrock

Druk en droog op eerste dag Oerrock

regionaal nieuws

Auto in brand gestoken in Drachten

Auto in brand gestoken in Drachten