Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Health Center Plantinga: 7 dagen geopend

vr 26 september 2014, 23.00 uur

DE WESTEREEN - Het nieuwe CONCEPT waarmee vorig jaar oktober Health Center Plantinga is gestart is een groot succes. Betaalbaar sporten met een goede begeleiding, dat is wat alle instructeurs van HCP voor ogen hebben. De leden mogen onbeperkt sporten zowel individueel als groepstrainingen, bovendien gratis gebruik van de sauna.

De deskundige en gediplomeerde instructeurs stellen tijdens het intake gesprek, samen met U een plan op, wat gebaseerd is op de wensen en eventuele fysieke klachten. De achterliggende gedachte om meer mensen in beweging te krijgen door een goedkoper abonnement aan te bieden heeft duidelijk resultaat bij Health Center Plantinga. Er is een veelzijdigheid aan groepslessen en individuele trainingen die het trainingsplezier duidelijk verhogen, onze leden raken steeds gemotiveerder omdat ze hun steeds fitter voelen. Bovendien wordt vaak je vetpercentage lager en dat de weegschaal minder gewicht aangeeft.

De CROSS FIT zaal met vele (Bootcamp) oefeningen, is razend populair (meer info vind je op Youtube) en is geschikt voor zowel groepstrainingen als individuele training.

De Better Belly is al jarenlang zeer geliefd om sneller omvang te verminderen en het vetpercentage te verlagen. Tijdens de wintermaanden zijn de SPINNINGLESSEN niet aan te slepen en deze opzwepende groepsles wordt dagelijks aangeboden. Vergeet ook niet de intensieve BKICK groepsles, hierbij verbrand je ook enorm veel calorieën.

Wil je ook BETAALBAAR SPORTEN met dezelfde goede kwaliteit van begeleiding die Health Center Plantinga al 28 jaar biedt, meld je aan en alle gekwalificeerde en zeer gemotiveerde instructeurs willen jullie graag begeleiden om alle leden op een prettige en verantwoorde manier te laten sporten.

FYSIOTHERAPIE & DIËTISTE
Fysiotherapie en onze Diëtist maken het aanbod van HEALTH CENTER PLANTINGA compleet. Leden en niet leden met lichamelijke klachten kunnen zonder doorverwijzing van de arts (meestal) direct terecht bij onze afdeling FYSIOTHERAPIE vanaf maandag t/m zaterdag, ook ’s avonds.

HEALTH CENTER PLANTINGA DIËTIST
Voor voedingsadvies op maat kunt u nu ook terecht bij Health Center Plantinga. Als afgestudeerd diëtist en sportdiëtist kan Alie Gercama helpen bij het vinden van een juist voedingspatroon die bij u past. Dit kan gaan om afvallen, aankomen in gewicht, voeding bij zwanger zwangerschap, fitter worden, cholesterol of bloeddruk verlagen, hart- en vaatziekten, Diabetes, COPD of gewoon wanneer u vragen heeft over uw eigen voeding. Daarnaast is Alie gespecialiseerd in het begeleiden van sporters bij het behalen van hun sportdoelen.

De manier van werken richt zich op vooral op het ‘samen’ kijken naar de voeding van de cliënt en wat zijn haar of zijn doelen. Aan de hand hiervan wordt een individueel voedingsplan opgesteld. Hierbij wordt de term dieet zo weinig mogelijk gebruikt. Afvallen op een gezonde manier kan door het aanpassen van uw voeding. Door de juiste samenstelling van uw voeding krijgt U geen hongergevoel.

Daarnaast is de combinatie van sporten en fysiotherapie bij Health Center Plantinga een ideale manier om met uw gezondheid bezig te zijn.

Health Center Plantinga heeft contracten zowel voor FYSIOTHERAPIE als DIËTISTE met alle zorgverzekeraars, voor vergoeding zie de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Wanneer het bovenstaande u aanspreekt en u samen met Health Center Plantinga op een gezonde en verantwoorde manier aan uw voeding wilt werken maak dan een afspraak via 0511-443264 of via info@healthcenterplantinga.nl.

Voor meer informatie www.healthcenterplantinga.nl of kom vrijblijvend in ons Health Center aan de Nijverheidswei 1 in De Westereen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland


regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!