Account
Logo
Zoeken
8.2 °C

VenV veel te sterk voor DTS

ma 22 september 2014, 13.38 uur

GARYP - Na twee gewonnen wedstrijden en het gelijkspel van vorige week, was een winstpartij voor Vlug en Vaardig 1 erg welkom om bovenin de poule mee te kunnen blijven draaien.

De ploeg van hoofdcoach Peter de Groot begon erg goed aan de wedstrijd. Arjen Brander was hiervoor hoofdzakelijk verantwoordelijk met twee mooie afstandsschoten. DTS deed iets terug en kwam tot 2-1 in de beginfase van de wedstrijd. V&V speelde energiek verder en de voorsprong werd uitgebreid naar 5-1, waarbij Arjen Brander met vier schoten en vier doelpunten een honderd procent scoringspercentage liet zien.
De Bio Balance formatie verslapte een klein beetje waardoor DTS terug kon komen tot 6-4. Dichterbij kwam DTS niet, verdedigend had VenV alles goed op orde en met doelpunten van Roel Schipper en Pieter de Jong had VenV de voorsprong al snel weer uitgebreid tot 8-4.

Het krachtsverschil tussen beide teams kwam hier duidelijk zichtbaar op het scorebord. Met een comfortabele 14-7 voorsprong werd er gerust.
Ook in de tweede helft kon DTS niet op tegen het goede spel van de Garypers. Dit was funest voor de amusementswaarde van de wedstrijd. De thuisclub zorgde nog voor een beetje entertainment door mooie doelpunten van Dieke Hoekstra, Pieter de Jong en Sytze Brouwer. Met de mooiste treffer van de wedstrijd kreeg Roel Schipper het publiek nog op de banken; enige smet was dat het doelpunt afgekeurd werd wegens verdedigen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een zeer ruime 23-11 overwinning voor het vlaggenschip van VenV.

Doelpunten: Arjen Brander 7, Dieke Hoekstra 6, Pieter de Jong 4, Sytze Brouwer 2, Jan Jacob van der Zee 2, Roel Schipper 1 en Nynke Buis 1

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof