8.7 °C

Olympia speelt weer gelijk

ma 22 september 2014, 13.32 uur

TWIJZEL - Twijzel- In een spannende wedstrijd tegen DIO uit Oosterwolde is k.v. Olympia opnieuw blijven steken op een gelijkspel, 16-16. Ondanks het puntverlies zijn de acht van trainer/coach Tjeerd van der Tuin deze competitie nog altijd ongeslagen en blijven zodoende bovenin meedoen.

Het begin van de wedstrijd was zeer aantrekkelijk en al snel stond er een 4-3 voorsprong voor Olympia op het scorebord. Daarna verslapten de Twijzelers en gaven met name van afstand DIO teveel ruimte. Hierdoor stond er in de rust een verschil van twee doelpunten in het nadeel van Olympia op het scorebord stond. In de tweede helft had Olympia het betere van het spel, maar dit overwicht werd niet direct omgezet in doelpunten. Richting het einde van de wedstrijd wist Olympia de stand gelijk te trekken. In de laatste minuten van de wedstrijd drong Olympia erg aan, maar wist niet tot scoren te komen, waardoor de wedstrijd opnieuw eindigde in een remise, 16-16.

Volgende week speelt het vlaggenschip van Olympia een uitwedstrijd tegen DES uit Norg, aanvang: 14:30.