4.3 °C

TFS koploper in 3e klasse A

ma 15 september 2014, 12.02 uur

OPENDE - Zondag stond voor TFS de wedstrijd tegen OKO/Bies op het programma. Beide ploegen hadden voor aanvang van deze wedstrijd 3 punten.

OKO/Bies zette de toon door binnen 10 seconden van afstand de 1-0 binnen te schieten. Later bleek dat dit was de eerste en laatste keer zou zijn dat OKO/Bies deze wedstrijd op voorsprong zou komen. Binnen een minuut wist Monique Postma haar team op gelijke hoogte te brengen middels een vrije bal. Bij een stand van 2-2 wist TFS vier punten uit te lopen doordat alle vier de dames van TFS een goal scoorden: 2-6.

OKO/Bies wist nog iets terug te doen en er werd gerust met een stand van 5-8 in het voordeel van De Kompenijsters. Na rust waren het Wiepie Nijboer en Jitze v/d Vlugt die de stand uitbreidden naar 5-10. De wedstrijd duurde nog lang en bij deze stand bracht OKO/Bies een aantal wissels in om het tij te keren.

OKO/Bies wist nog terug te komen tot twee doelpunten verschil, maar door Jildou v/d Vee en Monique Postma vervloog de hoop op twee punten bij OKO/Bies definitief. De eindstand werd bepaald op 13-16 en door deze overwinning is TFS koploper in de 3e klasse A.

Doelpunten: Monique Postma & Jildou v/d Vee 5, Wiltsje Siderius 2, Marrit Nijmeijer, Baukje Visser, Wiepie Nijboer & Jitze v/d Vlugt allen 1.