5.5 °C

TFS pakt punt tegen Olympia

ma 1 september 2014, 11.22 uur

TWIJZEL - TFS startte het nieuwe seizoen tegen Olympia uit Twijzel. Afgelopen seizoen is TFS gepromoveerd naar de derde klasse, Olympia is daarentegen gedegradeerd uit de tweede klasse.

TFS begint opnieuw met nieuwe gezichten in het vlaggenschip. In het begin was het even aftasten en de zware regelval deed beide teams geen goed. TFS opende de score met een doorloopbal van Wiepie Nijboer. Olympia wist op gelijke hoogte te komen en tot 2-2 ging het gelijk op. TFS wist veel meer goede kansen te creëren, maar wist deze niet af te ronden. Er werd dan ook gerust met een magere stand van 4-4.

Na de rust kwam TFS goed uit de startblokken en wist op 6-4 te komen door opnieuw Wiepie Nijboer en Willem Visser. Opnieuw sputterde Olympia tegen en na 7-7 werd het 7-8 in het voordeel van de Twijzelers. TFS wist de 10-9 te maken en kreeg in de laatste minuten een strafworp mee. Deze werd helaas niet verzilverd, waardoor Olympia in hun laatste aanval de eindstand op 10-10 wist te zetten.

Voor het begin van de wedstrijd had TFS een gelijkspel gezien als een winstpunt als nieuwkomer in de derde klasse. Gezien het spelbeeld van de wedstrijd voelde het nu meer als een verliespunt; er had duidelijk meer ingezeten.