Account
Logo
Zoeken
4.2 °C

Verwacht verlies voor VKC

ma 1 september 2014, 11.21 uur

SIEGERSWOUDE - Door het vertrek van enkele sterk makende en vooral ook scorende spelers is het bij iedereen binnen de Siegerswoudster club wel duidelijk dat het komende seizoen een moeilijk seizoen gaat worden. Het eerste team moet bijna weer vanuit de fundamenten worden opgebouwd en iedereen, ook de altijd trouwe supporters, begrijpen dat hiervoor tijd nodig is.

De eerste tegenstander, kampioenskandidaat Wordt Kwiek uit Jubbega, was ook duidelijk een maatje te groot en hoewel het veldspel, met name in de openingsfase, niet eens onaardig was van de rood-witten werd er vooral gescoord door Wordt Kwiek. Niet eerder dan bij 1-6 wist de thuisclub te scoren. Bij de rust was de stand, op het natte veld, 3-11 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Na de pauze viel de positieve insteek van de jonge VKC ploeg te prijzen, maar omdat de eigen kansen niet werden benut en het bij Wordt Kwiek allemaal juist wel goed viel, werd VKC overklast en werd de einduitslag enigszins geflatteerd op 6-27 bepaald.
Doordat iedereen doordrongen is van de moeilijke situatie en moed put uit de positieve acties, maakt het dat de Siegerswoudsters volgende week vol goede moed aantreden in Groningen tegen opnieuw een sterke tegenstander, namelijk Club Brothers.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.3%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.5%
Ik hoop dat het doorgaat!  
21.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'