Account
Logo
Zoeken
7 °C
Korfbalteam Harkema/Invicta

Korfbalteam Harkema/Invicta

zo 31 augustus 2014, 18.27 uur

HARKEMA - Korfbalteam Harkema/Invicta combinatie C1 in nieuwe kleding.

Vanaf dit seizoen komen KV Harkema en KV Invicta met een combinatie C1- team uit in de competitie. Het idee voor deze samenwerking ontstond vorig seizoen toen beide ploegen elkaar nog tegen kwamen in de competitie. Na goed overleg binnen beide verenigingen is dit team met talentvolle spelers tot stand gekomen. Het doel van dit combinatie team is het verhogen van de kwaliteit van spelers van de beide verenigingen om op een hoger niveau te gaan korfballen.

Al gauw ontstond de vraag in welk tenue deze combinatieteam moest gaan spelen. In de kleuren van KV Harkema of in die van KV Invicta? De sponsorcommissies van beide verenigingen zijn hier mee aan de slag gegaan en hebben 2 sponsoren bereid gevonden om het team in geheel nieuwe kleding te steken.
Van der Veen zonwering uit Surhuisterveen en Muta Sport uit Leeuwarden zien deze samenwerking tussen beide verenigingen wel zitten en ze hebben besloten om het combinatie C1-team te sponsoren. Zij hebben de ploeg voorzien van shirtjes, broekjes/skirtjes en trainingspakken. Mede door deze twee sponsoren kunnen de kinderen vandaag (zaterdag 30 augustus) goed gekleed de eerste competitie wedstrijd spelen tegen Hoogkerk C1.

De spelers hebben de eerste wedstrijd goed gespeeld tegen Hoogkerk maar konden de wedstrijd helaas niet winnend afsluiten 4-6.


Op de foto het nieuwe team in hun nieuwe kleding:
Van links naar rechts staand: Trainer/Coach Peter Holwerda en Anton van Doorn, Jelmer Holwerda, Maarten Piersma, Thomas Visser, Rien van der Laan, Nienke van der Veen (sponsor) en Klaas Visser (trainer/coach)
Voor van links naar rechts: Elisa Zijlstra, Margriet Kootstra, Shana van der Meer, Amber van Doorn en Danique van der Meulen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

Voorwaardelijke boete voor online wapenhandelaar

regionaal nieuws

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum

Geslaagde kruiwagenmars door Burgum







regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid