Account
Logo
Zoeken
13.1 °C

20 jaar Oké-PC Fryslân: Winactie!

za 30 augustus 2014, 12.00 uur

BURGUM - In september 1994 begonnen vader Jan en zoon Ronald Zijlstra met de verkoop van computers op de Westersingel in Burgum. Oké-PC heeft vanaf de start, mede door de opkomst van internet en pc-privé-projecten, jarenlang een stormachtige groei gekend.

Winactie
Omdat Oké-PC twintig jaar bestaat (en drie jaar in Dokkum zit) is er in de maand september een grote winactie. Wie iets koopt bij Oké-PC dingt automatisch mee naar twintig mooie prijzen, waaronder luxe notebooks, tablets, printers, etc.

Over Oké-PC Fryslân
Het bedrijf is hét adres voor alles wat te maken heeft met computers en aanverwante zaken. En dat is veel, vertelt Ronald Zijlstra. "Van verkoop en reparatie, het bouwen en beheren van websites, tot systeem- en netwerkbeheer voor scholen en bedrijven. We bieden een zo breed mogelijk pakket, zodat onze klanten één totaalaanspreekpunt hebben voor al hun ICT-vraagstukken."

Drie jaar geleden opende Oké-PC naast de bestaande vestiging in Burgum een tweede filiaal in Dokkum; een goede keuze volgens Ronald. "We merken dat we in korte tijd al geworteld zijn in Dokkum. Klanten in deze regio vinden het prettig dat we in de buurt zitten en ze gemakkelijk even langs kunnen komen."

Enthousiast
Sinds de start in 1994 is er veel veranderd op ICT-gebied. "Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Voor ons is het zaak hier continu op in te springen en ons snel aan te passen." Gelukkig vormen de steeds vernieuwende technieken geen enkel probleem voor Ronald en zijn team. "Ik ben en blijf een echte techneut en word er nog altijd enthousiast van. Ik verken graag nieuwe ontwikkelingen om deze te vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Ervoor zorgen dat het naar behoren werkt en dat het zo blijft. Eigenlijk kun je stellen dat service ons belangrijkste product is."

Oké-PC Fryslân computers en netwerkbeheer

Westersingel 49
9251 HG Burgum
0511-200200

Aalsumerpoort 10
9101 JL Dokkum
0519-200200

www.okepc.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering




regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919


regionaal nieuws

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen


regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland