Account
Logo
Zoeken
8.1 °C
Tweede podium op Veenhoop Festival
© WâldNet

Tweede podium op Veenhoop Festival

wo 9 juli 2014, 15.14 uur

DE VEENHOOP - Het Veenhoop Festival krijgt dit jaar een bredere opzet. Er komt een tweede, halfopen tent op het festivalterrein, waardoor meer dan twintig bands kunnen optreden. Ook is er een Open Podium voor jong talent. De zaterdag wordt verder één lange festivaldag van 16.00 uur tot 2.30 uur.

Aan de ouderwetse Veenhoop-sfeer verandert niets, belooft de organisatie. Ook de programmering is vertrouwd ‘Veenhoops’; ruw maar gemoedelijk. Het vierdaagse popfestival vindt plaats op 18, 19, 20 en 21 juli. Normaal treedt wederom - voor de 38ste keer - op. Mogelijk is dit het allerlaatste concert op het Veenhoop Festival aangezien de band volgend jaar op afscheidstournee gaat. Ook staat de band dit jaar op vrijdagavond op de planken.

De zaterdag wordt een festivaldag met voor elk wat wils. Er zijn optredens van acht bands waaronder Handsome Poets, Memphis Maniacs en De Hûnekop. Doordat de tweede tent (voor 400 man) halfopen is, kan het publiek de optredens ook in de ‘outdoor area’ volgen.

Ook op zondag is de break tussen het middag- en avondprogramma afgeschaft. Tijdens het matinee treden de zusjes Maywood voor het laatst op. De Brits-Nederlandse band Fragment sluit de avond af. Op de maandag van het skûtsjesilen staan Def Amaricans (Johnny Cash Memorial Band) en het Italiaanse Queenmania (de beste tribute-band van Queen in Europa) op het hoofdpodium. Ook heeft de organisatie besloten om de toegangsprijzen te verlagen. Een passe partout kost dit jaar 50 euro in plaats van 80 euro.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie





regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto