Account
Logo
Zoeken
9.7 °C
Foto: Tino Broekstra

Bizar ongeval in Bakkeveen

ma 7 juli 2014, 20.24 uur

BAKKEVEEN - Bij een bizar ongeval in op de Weverswal in Bakkeveen is maandagmiddag een tienjarige fietser uit Bakkeveen gevallen.

De bestuurder van een blauwe Peugeot reed vanaf de Brink over de Weverswal. Aan de rechterkant stond een ander Peugeot geparkeerd. Bij het passeren van deze auto, zag de 34-jarige bestuurder uit Drachten de fietser aankomen uit tegengestelde richting. Waarschijnlijk als schrikreactie, stuurde de man weer naar rechts.

Via het rechter voorwiel werd de blauwe Peugeot gelanceerd en kwam op het dak terecht. Ook schoof de auto richting de vaart. Op dat moment was daar ook het fietsende kind. Deze kwam met de beide benen onder de auto terecht. Omstanders hebben het kind onder de auto vandaan getrokken. De verwondingen van het kind bleken mee te vallen. Wel is hij door het personeel van een ambulance onderzocht, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de blauwe Peugeot is wel met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De grijze Peugeot werd door de klap, zo'n 6 meter verder de stoep op geschoven. De opgeroepen brandweer van Ureterp hoefde niet in aktie te komen. Nadat VOA het ongeval in kaart had gebracht, heeft Tolman beide auto's afgevoerd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie






regionaal nieuws

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Motorrijder gewond bij botsing met auto



regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe