Account
Logo
Zoeken
9.8 °C

Hallumer slaat Westereender in gezicht

zo 6 juli 2014, 12.05 uur

KOLLUMERSWEACH - Een 37-jarige man uit Hallum is zaterdagnacht door de politie aangehouden omdat hij een 21-jarige man uit De Westereen in het gezicht had geslagen. De jongen deed direct in de nacht aangifte bij de politie waarna de verdachte een uur later op de Mounewei in Twijzel aangehouden kon worden.

Een getuige laat deze site weten dat de jongeren eerder in de nacht al onrust stookten in een horecagelegenheid waarna ze op reis gingen naar huis. Op de Foarwei deed zich vervolgens een incident voor tussen de jongeren en de 37-jarige automobilist. Hij laat weten dat hij de Foarwei opreed en daarbij geen voorrang kreeg van de fietsers. Hij kreeg op een zeker moment de fiets van vermoedelijk een 22-jarige man uit De Westereen tegen de auto. Volgens de jongeren werden ze van de sokken gereden door de man.

De automobilist besloot na het voorval om iemand op te halen om gezamenlijk de jongeren toe te spreken in verband met schade aan zijn auto. Volgens de automobilist ging één van de jongeren op dat moment op het dak van zijn auto staan. De auto raakt hierbij overigens niet beschadigd. Toen de twee mannen in gesprek gingen met één van de jongeren, deelde deze een trap uit. Als reactie hierop sloeg de 37-jarige man uit Hallum de 21-jarige man uit De Westereen. De jongeren laten weer weten dat het duo zich agressief zouden hebben gedragen.

De verdachte uit Hallum heeft nog geen aangifte kunnen doen bij de politie waardoor aanvankelijk alleen de kant van de jongeren in bovenstaand verhaal werkt was. Zijn weerwoord is verwerkt in het artikel.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal