Account
Logo
Zoeken
6.9 °C
Fout bij afhandeling na decode 0 -
Foto: Geert Huisman

T.S.O. Surhuisterveenvierde 50-jarig bestaan

zo 15 juni 2014, 20.34 uur

SURHUISTERVEEN - Tennisvereniging T.S.O. Surhuisterveenvierde 50-jarig bestaan

Surhuisterveen. Tennisvereniging T.S.O. is een bijzonder actieve vereniging met meer dan 250 leden , die 50 jaar geleden werd opgericht. In het kader van dit 50-jarig bestaan werd er op 11 juni j.l. voor de (oud)leden een receptie gehouden. Er werd door sprekers namens de KNLTB, het gemeentebestuur en het huidig bestuur van de jubilerende vereniging het woord gevoerd. Het prachtige weer en de goedverzorgde catering bracht ruim 150 mensen op de been en kreeg de receptie vooral een hoog reuni karakter

.
Afgelopen zaterdag werd er op de banen van TSO van 13.00 tot 17 uur 30 een sportieve happening georganiseerd. T.S.O. prees zich gelukkig de befaamde tennisser Jacco Eltingh bereid te hebben gevonden om een tennis-clinic te organiseren voor zowel jongeren als senioren. Eltingh is een tennisspeler die vooral grote successen boekte in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. In het dubbelspel won hij in totaal 44 toernooien, waarvan 39 samen met Haarhuis. Ze werden samen twee keer wereldkampioen (in 1993 en 1998) en waren het eerste team dat alle vier de Grand Slamtoernooien won. Eltingh speelde zestien wedstrijden namens Nederland in de Davis Cup, waarvan hij er tien won. T.S.O. biedt zowel op competitie- als ook op recreatief niveau mogelijkheden om tennis te spelen (belangstellenden kunnen doormiddel van proeflessen met deze prachtige sport kennis maken. De vereniging was blij dit halve eeuwfeest te mogen vieren en er was een overweldigende belangstelling voor de tennis-clinic , waarover nog lang zal worden nagepraat.

Gedurende de gehele dag vonden er in het kader van de Friesland cup een tiental wedstrijden plaats. De tegenstanders uit Heerenveen werden met ruime cijfers verslagen. De vele bezoekers kwamen ogen tekort.
's Avonds was een Tapas buffet met muziekale omlijsting voor de leden. Kortom, het was fijn om terug te blikken op een goed georganiseerde jubleum week. Er zijn deze week club kampioenschappen en gedurende het hele jaar zijn er tal van activiteiten, die door het jubileum een extra feestelijk tintje krijgen.

Meer informatie vint u op de op de web-site van de jubilerende vereniging: www.tsotennis.nl

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws